Maioneză vegană, ideală în Postul Paștelui
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Fotografie de la Engin Akyurt: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/tabel-ketchup-produs-lactat-de-lemn-1435901/
Fotografie de la Engin Akyurt: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/tabel-ketchup-produs-lactat-de-lemn-1435901/
Mai sunt câteva săptămâni până la Paște, așa că dacă nu mai aveți idei pentru post, puteți încerca o maioneză vegană.

Ai nevoie de:

2 bucăți de avocado


3 linguri ulei de măsline presat la rece


2 linguri zeamă de lămâie


2 linguri de apă


sare de mare

Mod de preparare:

Scoate sâmburele de la avocado și pune fructul într-un bol mai mare.

Adaugă restul ingredientelor, treptat, în timp ce amesteci cu ajutorul unui mixer. Mixează timp de 30 de secunde până când obții o compoziție cremoasă.

Pune maioneza într-un borcan care se închide etanș și depozitează la frigider. Poftă bună!

VEZI ȘI: Mâncare de urzici. Rețeta sănătoasă de sezon - https://www.dcnews.ro/mancare-de-urzici-reteta-sanatoasa-de-sezon_909000.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel