Mâinile președintelui rus Putin, marcate de urme ale perfuziilor. Se zvonește că ar avea cancer (Imagini în articol)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Agerpres
Sursă foto: Agerpres
Președintele rus Vladimir Putin a fost observat în public cu urme de perfuzii pe dosul palmelor.

Vladimir Putin pare să aibă urme de perfuzii pe dosul mâinii, ceea ce reaprinde zvonurile că ar fi bolnav de cancer. Președintele rus a fost văzut având semnele pe mâna dreaptă într-un videoclip recent de propagandă. În clipul difuzat de Ministerul rus al Apărării, el este văzut ținând brațul unui soldat în timp ce vizitează o tabără de pregătire din regiunea Ryazan. Pata misterioasă se vede clar pe mâna liderului de la Kremlin în capturile făcute din videoclipul vizitei, postate pe Twitter de jurnalistul de la Kyiv Post, Jason Jay Smart. Referindu-se la „sănătatea lui Putin”, jurnalistul sugerează că Kremlinul a încercat să acopere semnele.

„Videoclipurile difuzate de știrile guvernamentale arată ceea ce ar putea fi urme de la perfuzii, pe mâna lui Putin”, a scris acesta, conform The Mirror


„Pentru același eveniment, Kremlinul a lansat două videoclipuri: unul mai clar, unde mâna este mai greu de văzut, celălalt fără nicio lovitură a mâinii sale” conform sursei citate. Putin, în vârstă de 70 de ani, a inspectat terenul de antrenament din vestul Rusiei, unde a făcut o demonstrație de forță aparentă trăgând cu o armă de lunetă într-o țintă. El a fost dus într-un tur al locuințelor lor, a observat noii recruți care efectuau exerciții de luptă și a fost întrebat dacă există îngrijorări.

Videoclipul a fost distribuit de Zvezda, un canal de televiziune național al statului rus, condus de Ministerul rus al Apărării. Nu a fost confirmat dacă semnele de pe mâna lui Putin au rezultat în urma tratamentului intravenos.

Semnele ar putea fi urmări ale administrării de steroizi

Semnul ar putea fi „doar un unghi ciudat al venelor umflate de pe mână”, conform unei alte teorii sugerate de Tom Warner. Dar fostul corespondent ucrainean a evidențiat și fața și mâinile „umflate” ale lui Putin, pe care le-a atribuit „utilizării pe termen lung a steroizilor”, fără a aduce dovezi. Alte zvonuri recente legate cancer susțin că Putin slăbește și că amenințările sale nucleare provin din durerea cu care se confruntă.

Alte videoclipuri separate l-au arătat pe liderul de la Kremlin cu mâinile și picioarele care tremurau, stârnind teorii că ar avea boala Parkinson. În discursul său din Piața Roșie, Putin a spus: "Am devenit mai puternici pentru că suntem împreună. Adevărul este în spatele nostru și, într-adevăr, este puterea care înseamnă victorie. Victoria va fi a noastră".

Alte zvonuri susțin că Putin a încercat deja să detoneze o bombă nucleară, dar că planurile sale au fost „sabotate”. O persoană din interior a speculat că oficialii de la Kremlin îi „sabotează” planurile de a folosi arme atomice, fie că există probleme tehnice.

"Bomba murdară". Zelenski, răspuns pentru Șoigu, ministrul rus al Apărării

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a respins duminică acuzaţiile Moscovei potrivit cărora Kievul pregăteşte provocări folosind o "bombă murdară", aşa cum a afirmat ministrul rus al apărării în discuţii telefonice cu omologi din NATO,transmite AFP.

"Dacă Rusia dă telefon şi spune că Ucraina pregăteşte ceva, înseamnă un singur lucru: Rusia a pregătit deja toate acestea. Cred că acum lumea trebuie să reacţioneze cât mai dur posibil", a declarat Volodimir Zelenski pe reţelele sociale.

Dacă Rusia a pregătit "o nouă etapă în escaladare, trebuie să vadă acum, în mod preventiv şi înaintea uneia dintre noile sale 'murdării', că lumea nu va accepta asta", a continuat el. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel