Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Studii Economice din București anunță lansarea, în premieră națională, a programului postuniversitar “Dreptul bancar și al noilor tehnologii”
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Facebook ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI
Foto: Facebook ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI
Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Studii Economice din București lansează programul postuniversitar “Dreptul bancar și al noilor tehnologii”.

Cea mai nouă și dinamică facultate de drept din țară, Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Studii Economice din București, iese din nou la rampă: împreună cu Asociația Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar și Asociația Română a Băncilor, parteneri instituționali, aduce în atenția publicului programul postuniversitar “Dreptul bancar și al noilor tehnologii”.

Programul reprezintă o premieră în domeniul cursurilor postuniversitare românești și a fost realizat în urma solicitării mediului profesional financiar-bancar. Obictivul este reprezentat de necesitatea aprofundării conceptelor fundamentale specifice domeniului bancar precum și al noilor tehnologii, abordate în corelare directă cu necesitățile mediului de afaceri, precum și înțelegerea modului de interpretare și aplicare a normelor juridice prin prisma cazuisticii specifice sferei financiar-bancară.

Programa de studii este caracterizată printr-o pregătire academică riguroasă în cadrul căreia se acordă o atenție deosebită analizei evoluției cadrului legal, completat cu analize aprofundate și pertinente ale cazuisticii în domeniu prin care  vor fi explicate și exemplificate noțiunile de drept bancar și dreptul noilor tehnologii, cu aplicabilitate ariei financiar-bancară.

Activitățile didactice se vor desfășura preponderent online, iar cursanții vor fi îndrumați de reputați lectori, practicieni din domeniu, pe parcursul celor 8 module dinamice și atractive, astfel:

1. Contractare și garantare în materie de creditare;

2. Dreptul  consumatorului de servicii financiar-bancare;

3. Conflicte in materie bancară;

4. Legislație bancară specifică;

5. Noile tehnologii în domeniul financiar-bancar;

6. Conformitate bancară;

7. ESG in materie bancară; 

8. Drept bancar european. 

Înscrierile la programul postuniversitar “ Dreptul bancar și al noilor tehnologii” se desfășoară exclusiv online, în perioada 16 martie – 16 aprilie 2023.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul:

https://drept.ase.ro/dreptul-bancar-si-al-noilor-tehnologii/

iar pentru informații adiționale și înscrieri puteți trimite mail la: [email protected]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel