Maia Sandu, președintele Moldovei, s-a vaccinat cu AstraZeneca
Autor: Crişan Andreescu | Publicat pe: 07 mai, 12:11
WhatsApp
Președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a fost administrată în această dimineață prima doză de vaccin anti-Covid-19, AstraZeneca.

„Astăzi am primit prima doză de vaccin anti-Covid-19, AstraZeneca. Mă bucur că am această oportunitate, pentru că astfel îmi protejez sănătatea mea și a celor cu care contactez - familia, prietenii, colegii”, a spus doamna Maia Sandu.

Șefa statului a mulțumit medicilor, asistentelor medicale, tuturor celor implicați în eforturile de depășire a pandemiei. „Vaccinul ne va ajuta sa învingem Covid-19 și să revenim la normalitate - să ne revedem cu cei dragi, să redeschidem economia, școlile, frontierele. Să putem lucra, călători, sărbători în voie, fără frică și fără riscuri”, a accentuat Președintele țării.

De asemenea, doamna Maia Sandu a îndemnat toți cetățenii Republicii Moldova să se vaccineze. „Acum există suficiente doze de vaccin în Moldova. Adresați-vă medicului de familie pentru a vă programa la vaccinare. Folosiți această oportunitate pentru a vă proteja viața și sănătatea”, a subliniat Președintele Republicii Moldova, potrivit unui comunicat al Administrației de la Chișinău.

G Ad:
WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro