Mai suferă Vlad Gherman după Criss? Nimeni nu se-aştepta la aşa răspuns
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Instagram, Vlad Gherman Oficial
Foto: Instagram, Vlad Gherman Oficial
A trecut deja mult timp de când Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu s-au despărţit, spre surprinderea tuturor, după o relaţie de aproape 10 ani. Între timp, Vlad şi-a refăcut viaţa cu Oana Moşneagu dar... fanii încă se mai întreabă, din când în când: o mai iubeşte pe Criss?  

Chiar şi după atâta timp, unii fani tot mai au curiozități despre cei doi, chiar dacă ambii au spus că au depășit momentul şi că sentimentele de odinioară s-au stins. Vlad încă mai primește întrebarea dacă „îl mai afectează despărțirea de Cris”. Așa s-a întâmplat și recent, când a fost întrebat, pe Instagram, același lucru. Iar el a dat răspunsul tot acolo, într-un Insta Story.

"Te mai afectează despărțirea de Cris?", a întrebat cineva.

Iar Vlad Gherman a răspuns: "nu".

"Am spus-o în nenumărate rânduri, o să o spun în continuare că nu. De mult nu mă mai afectează, dar faptul că am reușit cumva, deși părea imposibil la început, să rămânem prieteni, cred că a contat enorm’", a mărturisit el.

Ca să fie şi mai bine înţeles, Vlad Gherman i-a dat tag și Cristinei Ciobănașu, iar aceasta ținut să răspundă tot într-un story: „Așa e”, plus un emoticon îmbrățișare. Se pare că de această dată, fanii ar trebui să fie lămuriți că între cei doi nu mai e acum decât o frumoasă prietenie. De altfel, fiecare și-a refăcut viața după despărțire și amândoi au parteneri. Pentru că lucrează și în același domeniu, actorii Vlad Gherman și Cris Ciobănașu s-au mai întâlnit pe platourile de filmare ale serialului „Adela”.

Vlad are acum o relație cu Oana Moșneagu care este, de asemenea, actriță, prezentă şi ea în serial. Cei doi par foarte fericiți împreună sau cel puțin asta reiese din filmulețele în care apar împreună. Mai mult, apar pe Instagram în ipostaze romantice şi par să nu mai ascundă nimic urmăritorilor, de când şi-au făcut relaţia publică.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ???????????????? ???????????????????????????? (@vladgherman_oficial)

A gafat-o fără să-şi dea seama. Sau...?

Cu câteva zile în urmă, Vlad Gherman a făcut o serie de declarații despre partenera sa de viață, Oana Moșneagu, unele chiar jignitoare la adresa fostei iubite, Cristina Ciobănaşu. Reamintim că Vlad și Cristina au trăit o frumoasă poveste de dragoste aproape un deceniu, iar vestea că relația lor a ajuns la final i-a luat prin surprindere pe toți fanii cuplului. O perioadă cei doi foști au stat singuri, apoi și-au refăcut viețile Surprită pentru toată lumea a fost când Vlad Gherman a dat de înţeles că şi-a găsit liniştea în brațele colegei sale de platou în serialul "Adela", actrița Oana Moșneagu. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună, fapt declarat chiar de ei în nenumăratele interviuri de când și-au oficializat relația. Totodată, recent, actorul şi-a lăudat public noua iubită: „Îmi place că e plină de viață și a păstrat această calitate” Artistul a mai spus că Oana pare genul de femeie matură şi că o admiră pentru asta. Chiar a spus-o răspicat pentru OK Magazine: "Este prima relație pe care o am cu o femeie matură. Oana a trecut prin multe, mai ales că a plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini." La rândul său, Oana Moșneagu a oferit câteva detalii despre povestea de iubire pe care o trăieşte alături de Vlad. Tânăra A spus că este un bărbat romantic, un bun gospodar și un om harnic. “Vlad mă surprinde de multe ori, e un bărbat romantic, gospodar, harnic, generos. Se întâmplă de multe ori ca după o zi de filmare să mă aștepte cu o masă gătită de el. Îl iubesc foarte mult”, a zis Oana Moșneagu despre relația cu Vlad Gherman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel