Mai știți acel Lamborghini Aventador, vândut de stat, după ce a fost confiscat de la un interlop? A fost VÂNDUT. Află cu cât
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 04 iun 2021, 21:07
WhatsApp
Lamborghini Aventador, vândut de stat / Foto: Captură video PRO TV
Lamborghini Aventador, vândut de stat / Foto: Captură video PRO TV
Un Lamborghini Aventador, scos la licitaţie, după ce a fost confiscat de la un interlop din Galați, a fost vândut.

O agenție a Ministerului Justiției anunța pe 23 aprilie că vinde un Lamborghini Aventador, pe care procurorii de la Crimă Organizată l-au sechestrat într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism. Mașina a fost acum vândută. Șase români s-au bătut pentru ea, transmite PRO TV.

Agenția anunța în aprilie că bolidul de lux costă 160.000 de euro. Mașina a fost cumpărată de un interlop din Galați pentru iubita lui. De vara trecută era însă sub sechestrul DIICOT, într-o anchetă legată de o grupare de traficanți de carne vie și proxenetism. Cu toate că procesul nu e încă terminat, agenţia Ministerului Justiţiei a convins un judecător că ar fi bine ca mașina să fie vândută la licitaţie online ca să nu îşi piardă valoarea. Lamborghini Aventador, fabricat în 2014, are la bord puțin peste 54.000 de kilometri. Este echipat cu un motor de 6.498 cm3 ce dezvoltă nu mai puțin de 700 de cai putere. Banii obținuți în urma vânzării vor ajunge în vistieria statului. 

VEZI ȘI: Lamborghini incendiat de un tânăr în timp ce încerca să facă frigărui la eşapament

Cu cât a fost vândut

Preţul obţinut depăşeşte cu mult aşteptările. A fost cumpărat cu peste un milion de lei, deși prețul de pornire a fost de 794.000 de lei. Cornel Călinescu, directorul ANABI, spune că a fost o bătălie mare între șase ofertanţi, iar în ultimele zece minute s-au făcut mai multe supralicitări. Banii intră în cont cu dobândă şi ajung fie la stat, fie la victime. Angajații ANABI s-au asigurat și că maşina nu ajunge prin interpuşi la fostul proprietar, așa că cei care și-au manifestat pentru această mașină au fost atent analizați.

Până să fie vândută, mașina a fost păstrată într-un depozit secret, alături de alte zeci de mașini scumpe. Din colecție, fac parte și 12 motociclete Harley Davidson, sechestrate într-o anchetă de crimă organizată care ar avea legătură cu Statele Unite. Există cereri şi pentru alte autoturisme, aflate în custodia statului.

VEZI ȘI: Un Lamborghini Urus de 1,3 MILIOANE lei, descoperit într-un container în Portul Constanța

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?