Mai mulți poliţişti din Prahova, înjuraţi şi ameninţaţi, după ce au stricat o petrecere. "Dai cu spray-ul? Te omor"! Val Vâlcu: Cine e primarul care tolerează așa ceva?
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Mai mulți poliţişti din Prahova au fost înjuraţi şi ameninţaţi, după ce au stricat o petrecere. 

Mai mulți poliţişti au fost filmaţi când erau înjuraţi şi ameninţaţi, după ce au stricat o petrecere în Boldeşti-Scăeni. Totul s-a întâmplat după un apel la 112 care anunţa faptul că la o petrecere muzica este mult prea tare.

Oamenii legii au intervenit la fața locului, dar scandalagii, supăraţi că le-a fost stricat cheful, au început să le reproşeze agenţilor că nu e prima dată când îi amendează, iar ulterior au început să îi înjure şi să îi ameninţe.

"Băi, jegosule! ***** miliția mă-tii!", spune unul dintre indivizi.

"Te-a jignit? Păi dacă ești prost", intervine altul.

În consecință, unul dintre agenţi a folosit spray-ul lacrimogen şi a fost la un pas să fie lovit cu pumnul de unul dintre scandalagii.

"Dai cu spray-ul? **** , te omor", spune iar unul dintre indivizi.

"Băi, păi tu te-ai făcut milițian de prost ce ești, de aia te-ai făcut milițian, îți spun eu", strigă altul.

Val Vâlcu: Cine e primarul care tolerează așa ceva?

 

Jurnalistul Val Vâlcu, aflat în platoul Antena 3 CNN, a comentat acest incident, explicând că legea nu îi protejează pe polițiști în astfel de situații.

"În America în jumătate de oră era ridicată autorizația acestora. Cine e primarul care tolerează așa ceva? Este votat de cei din jur sau e votat de mafioții ăștia care fac scandal noaptea? Stați domnilor o clipă, unde este ANAF-ul să sară peste ei? Din ce plătesc localul? Nu vă limitați la Poliție, restul instituțiilor statului, legea în primul rând... Pentru amenințare câți ani de pușcărie face, că unul la volan face 25 de ani de pușcărie?

Câți ani de pușcărie face ăsta care a ridicat glasul la un polițist? Polițistul mă reprezintă, mă apără, și pe mine, și pe dumneavoastră, este statul român. Acei golani de pe stradă câți ani de pușcărie riscă? Nu riscă nimic. Vin cu avocați, vin cu bani, nu le caută nimeni veniturile, de unde au. Dăm în polițiști, să tragă poliția cu pistolul... Nu, să tragă legea", a declarat Val Vâlcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
pixel