Mai multe sortimente de crenvurşti Wudy au fost retrase de la vânzare din magazinele din România
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 25 sep 2022, 20:45
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Mai multe produse de crenvurști Wudy au fost retrase de pe piață.

Nordic Import Export, distribuitor în România al produselor WUDY, fabricantul AIA SpA Italia, a luat decizia proactivă de a proceda la rechemare voluntară a mai multor produse de crenvuști Wudy.

Este vorba de crenvurşti Wudy clasic, la diferite gramaje, crenvurşti din pui şi curcan, crenvurşti premium cu brânză/clasic, crenvurşti grill, crenvurşti hot dog Pavo.

Această decizie a fost luată ca urmare a detectării Listeria Monocytogenes, ca măsură de precauţie, retrăgându-se în mod voluntar toate loturile de crenvurşti Wudy din toate punctele de vânzare din România pentru loturile şi sortimentele menţionate (…).

Clienţii care au cumpărat unul dintre aceste produse sunt rugaţi să nu îl consume şi să-l returneze la Serviciul clienţi din magazinul de la care l-au achiziţionat, urmând să li se restituie contravaloarea acestuia. Prezentarea bonului fiscal nu este necesară.

Această decizie a fost luată ca urmare a detectării Listeria Monocytogenes, ca măsură de precauție retrăgându-se în mod voluntar toate loturile de crenvurști WUDY din toate punctele de vânzare din România pentru loturile și sortimentele menționate mai jos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?