Mai multe regiuni din Ucraina au fost bombardate. Lvov a rămas parţial fără electricitate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Алесь Усцінаў)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Алесь Усцінаў)
Mai multe oraşe ucrainene au fost vizate marţi seară de un tir de rachete ruseşti care au produs distrugeri, în special la trei centrale electrice din Lvov, potrivit primarului acestui oraş important din vestul Ucrainei, lipsit acum parţial de electricitate, transmite AFP. 

'Trei centrale electrice au fost avariate în urma unui atac cu rachete', a declarat pe Telegram primarul Andrii Sadovîi , adăugând că staţiile de pompare au rămas fără electricitate din cauza distrugerilor. Cel puţin o persoană a fost rănită, a adăugat el. Potrivit presei ucrainene, întreruperile de curent au afectat mai multe cartiere din Lvov.

Autorităţile locale au informat despre bombardamente şi în regiunile Viniţa (centru), Odesa (sud-vest) şi Kirovograd (centru), fără a indica dacă au existat pagube.

Regiunea Transcarpatia, până acum cruţată, a fost afectată de război pentru prima dată de la începutul invaziei ruse. 'O rachetă a căzut într-o zonă muntoasă din Transcarpatia.

Serviciile lucrează la faţa locului, clarificăm informaţiile despre răniţi şi posibile victime', a indicat pe Telegram guvernatorul acestei regiuni, Viktor Mikita, scrie Agerpres.

Citește și - Super-armata lui Putin a fost trimisă în Ucraina cu cauciucuri din vremea URSS-ului 

Vladimir Putin se laudă lumii că ar avea super-arme, dar și-a trimis soldații la luptă cu cauciucuri din vremea URSS-ului. Deși în ultimul timp Vladimir Putin nu a ratat nicio ocazie să se laude cu super-armele sale despre care spune că sunt unice în lume, dar a uitat să menționeze că și-a trimis soldații în Ucraina cu echipament de pe vremea URSS-ului. O fotografie care surprinde un vehicul militar al Armatei Ruse echipat cu anvelope din vremea fostei Uniuni Sovietice a devenit virală pe rețelele de socializare. Cel care a postat fotografiile, un fost angajat civil al Departamentului Apărării din SUA, a remarcat faptul că astfel de date le oferă experților adevărata imagine despre capacitatea armatei lui Vladimir Putin. Vezi continuarea și foto în continuarea articolului!

Citește și - Avionul nuclear al lui Putin, zărit în aer în apropiere de Moscova

"Doomsday", avionul nuclear al lui Vladimir Putin, a fost văzut zburând deasupra Moscovei. Acest avion i-ar permite preşedintelui Federaţiei Ruse să conducă ţara şi dacă izbucneşte un război nuclear. Vezi continuara aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel