Mai mulți copii, martorii unei scene de groază în Timiș
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mai mulți copii au fost martorii unei scene de groază în județul Timiș.

Un bărbat a împuşcat cu o armă cu alice un ponei, în plină stradă, chiar sub ochii copiilor, apoi s-a făcut nevăzut, informează româniatv.net.

Incidentul s-a întâmplat după lăsarea întunericului în localitatea Moşniţa Nouă. Bărbatul a oprit maşina, a împuşcat poneiul care se afla legat de gard, apoi a fugit. Totul se putea transforma într-o tragedie, pentru că în curte se aflau şi mai mulţi copii.

"Din declaraţiile martorilor, pe drumul judeţean, o maşină venind dinspre Timişoara a oprit, a deschis geamul maşinii, a împuşcat în zona cervicală un ponei aflat în preajma unor copii", a declarat primarul localităţii.

VEZI ȘI: Alertă la o școală. Copii intoxicați cu bomboane

Din fericire, poneiul a supravieţuit. Alicele au rămas însă în corpul animalului, care urmează să fie operat pentru extracţie.

"Mi-au zis că a fost poneiul împuşcat. La cervical, în lateral, este o rană. Poate să fie din cauza împuşcării. Este profund, nu se poate palpa", a precizat un medic veterinar.

Şoferii care treceau prin zonă au văzut incidentul şi au reţinut numărul de înmatriculare. Martorii spun că bărbatul conducea o maşină de culoare gri. Poliţiştii încearcă acum să îl găsească.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel