Magda Vasiliu, patru ani de când fiul ei a fost diagnosticat cu cancer: Are multe obstacole de înfruntat
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 16 feb, 12:30
Sursa foto: Facebook Magda Vasiliu
Fiul Magdei Vasiliu a împlinit 11 ani, moment în care aceasta și-a amintit de momentele cumplite prin care au trecut, după ce, în urmă cu trei ani, copilul a fost diagnosticat cu cancer.

"Pe 17 februarie, Vlad împlineşte 11 ani. Avea 7 ani şi 3 luni când a fost diagnosticat şi a început chimioterapia. Au urmat operaţia, autotransplantul şi radioterapia pulmonară. Pe 17 februarie 2018, ar fi trebuit să fie internat pentru o ultimă cură de chimio, cea mai grea... Dar, medicii au amânat puţin internarea, ca să şi serbeze ziua acasă... Pe atunci, gândul că Vlad va fi ok părea încă departe, dar am mers înainte.

"Mai are multe obstacole de înfruntat"

Nu pot decât să mulţumesc de mii de ori familiei pe care o aveam atunci şi medicilor, Ida Russo, GM Milano, Cinzia Chiostrini, Marco Giordano, Aurora Castellano. Lor le datorez faptul că poimâine îl pot serba pe Vlad... un gând care mi trece prin minte la fiecare aniversare de-a lui... Sper să fie cât mai multe.

Aşa cum sper ca toţi copiii care se luptă chiar în aceste momente să aibă o şansă. Sunt conştientă că nu toţi vor reuşi. Sunt conştientă şi că Vlad mai are multe obstacole de înfruntat. Dar Vlad este cel mai puternic om pe care l-am cunoscut, aşa că am încredere. Şi mergem mai departe, împreună.", a scris Magda Vasiliu pe Facebook.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro