Urmărește emisiunea live
Magda Vasiliu, atac la Matteo Politi. Val de reacții
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Magda Vasiliu a reacționat la cazul care face atâta vâlvă în România: Matteo Politi.

Într-o postare pe contul personal de Facebook, Magda Vasiliu critică medicul fals și întreaga societate românească, despre care a susținut că este falsă.

Mai jos redăm întreaga postare a vedetei TV: 

"Mda... Deci, chirurgul fals a fost ajutat de un avocat, tot fals, sa ajunga sa profeseze in Romania, o tara in care cam totul e fals... De la cresteri economice pe hartie, la diplome universitare obtinute de la facultati fantoma... Sanii, buzele, nasurile doamnelor operate de dl. "doctor" erau si ele menite sa induca tot o impresie falsa... La fel ca bunastarea celor care se dau cu BMW ul dar locuiesc cu chirie in 50 de metri patrati... La fel ca si compasiunea aratata de multi carora in realitate nu le pasa de nimic in afara de ei insisi.. Ca pozele de pe Fb in care toti suntem fericiti, dar ne traim dramele, frustrarile si neimplinirile in spatele unor zambete false... Asta e lumea noastra....Iar daca vreunul dintre noi crede ca pe el nu-l afecteaza, se insala. E doar o impresie. Si aia, tot falsa...", a scris Magda Vasiliu pe Facebook. 

Val de reacții


Internauții au și comentat la postarea Magdei Vasiliu, mulți fiind de acord cu spusele vedetei TV: "Lumea in care trăim este din ce in ce mai falsa , iar realitatea o arată . Oamenii au suspiciuni si atunci când un copil bolnav este trimis in afara țării. Mare păcat sa acuzi persoanele din anumite Fundați" / "O lume...falsa.Groaznic."

VEZI ȘI Cazul Matteo Politi. AVEA diplomă de medic de la facultate-document

CITEȘTE ȘI Cazul Matteo Politi se repetă! Încă un medic fals a fost descoperit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel