Magazinul soţiei lui Messi, atacat cu focuri de armă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Leo Messi
Facebook Leo Messi
Magazinul soţiei lui Lionel Messi a fost atacat cu focuri de armă. 

Supermarketul familiei soţiei fotbalistului argentinian Lionel Messi, Antonela Rocuzzo, situat în Rosario (estul Argentinei), a fost ţinta unor focuri de armă în zorii zilei de joi, au anunţat surse oficiale, care au precizat că a fost un mesaj expres pentru starul argentinian, informează agenţia EFE.

În afară de împuşcături, a existat şi un mesaj dedicat căpitanului selecţionatei Argentinei, cel mai bun jucător de la Cupa Mondială din Qatar. "Messi te aşteptăm, Javkin (Pablo Javkin, primarul din Rosario) este şi el un traficant de droguri, nu te va proteja", se arată în mesaj.

Conform unor surse locale, 14 focuri de armă au fost trase cu puţin timp înainte de ora 03:00 în faţada localului familiei Rocuzzo, situat în vestul oraşului Rosario, localitate în care s-a născut fotbalistul, în provincia argentiniană Santa Fe.

Majoritatea proiectilelor au lovit una din cele trei porţi metalice şi se presupune că atacatorii s-ar fi aflat pe o motocicletă.

Rosario este considerat oraşul cel mai violent din Argentina, marcat de nesiguranţă, din cauza bandelor de narcotraficanţi, scrie Agerpres.

Messi le-a dat colegilor din naţionala Argentinei câte un telefon din aur 

Starul argentinian Lionel Messi le-a făcut un cadou special coechipierilor săi din selecţionata Argentinei, precum şi membrilor staff-ului tehnic, alături de care a reuşit să câştige Cupa Mondială de fotbal, în luna decembrie în Qatar.

Messi, căpitanul naţionalei Albiceleste, le-a oferit acestora câte un telefon personalizat din aur de 24 de carate, în semn de recunoştinţă pentru că l-au ajutat să-şi îndeplinească marele vis al carierei sale, acela de a deveni campion al lumii.

Fiecare telefon are inscripţionat pe el logoul Federaţiei argentiniene de fotbal (AFA), numele fiecărui jucător, precum şi menţiunea "Word Cup Champions 2022".

Antreprenorul irlandez Ben Lyons, de la compania iDesign Gold, a livrat personal cele 35 de telefoane marca iPhone lui Messi, la Paris.

Costul total al "cadoului de aur" făcut de Messi s-a ridicat la 197.000 de euro, cu un preţ de aproximativ 5.000 de euro pentru fiecare telefon.

Ben Lyons a postat pe contul de Twitter al iDesign Gold această informaţie, precum şi o fotografie în care apare alături de Lionel Messi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel