Magazin cu produse care conțin cannabis ”adevărat”, ÎNCHIS de ANPC la Brașov
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Un magazin cu produse ”surpriză” a fost descoperit și ÎNCHIS de către inspectorii ANPC, la Brașov. 

Obiecte în care pot fi disimulate alte produse, dar şi unele care, potrivit reclamei de pe ambalaj, ar conţine cannabis "adevărat", au fost descoperite, marţi, de comisarii de la Protecţia Consumatorilor, într-un magazin din municipiul Braşov, scrie Agerpres. 

Şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Braşov, Sorin Susanu, a declarat, în timpul controlului, că cel mai probabil produsele, susceptibile a fi ilegale, vor fi confiscate, iar magazinul va fi închis. Potrivit lui Susanu, în aceste obiecte care au interiorul gol "ar putea fi disimulate droguri".

Ce au descoperit inspectorii ANPC 



Din imaginile transmise de şeful CRPC Braşov, magazinul comercializează de la doze false de suc, brichete sau rujuri în interiorul cărora se pot depozita diferite substanţe sau obiecte mai mici, până la dropsuri care, potrivit ambalajului, ar avea în compoziţie cannabis.

De altfel, potrivit aceloraşi imagini, o reclamă afişată chiar la intrarea în magazin face referire la legalizarea consumului de cannabis.

La începutul anului, comisarii de la Protecţia Consumatorului Braşov au încercat să oprească de la comercializare un parfum care conţine cannabis în denumire. La momentul respectiv, Sorin Susanu afirma că folosirea, în denumirea unui produs, a acestui cuvânt este ilegală. În prezent, respectivul parfum poate fi cumpărat inclusiv de pe mai multe platforme online de profil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel