Madonna a intrat în atmosfera concursului Eurovision din Tel Aviv în ciuda criticilor activiştilor pro-palestinieni
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Vedeta pop Madonna s-a relaxat înainte de spectacolul său pe scena concursului muzical Eurovision 2019, găzduit de Israel, participând joi la un eveniment în Tel Aviv, relatează Reuters.

Regina muzicii pop a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se îndrepta către un club de noapte din portul Tel Aviv, unde avusese loc un concert. Localul, situat pe promenada dinspre Mediterană, a găzduit evenimente conexe concursului muzical Eurovision.

Madonna a mers de-a lungul promenadei portului însoţită de gărzile sale de corp. Cântăreaţa de 60 de ani a fost criticată pentru concertul pe care îl va susţine în cadrul finalei de sâmbătă a Eurovision, concursul devenind ţinta apelurilor pro-palestiniene la boicot în semn de protest faţă de ocuparea teritoriilor palestiniene de către Israel şi a unor posibile încălcări ale drepturilor omului.

Israelul susţine că apelurile la boicot sunt discriminatorii şi antisemite. Într-o declaraţie făcută publică la începutul acestei săptămâni, Madonna şi-a explicat decizia de a cânta pe scena Eurovision spunând că va vorbi mereu pentru apărarea drepturilor omului şi speră să vadă o nouă cale către pace. 'Nu voi înceta să cânt pentru a mă conforma agendei politice a cuiva şi nici nu voi înceta să vorbesc împotriva încălcărilor drepturilor omului în orice loc din lume', a spus vedeta.

Campania Palestiniană pentru Boicotarea Academică şi Culturală a Israelului i-a răspuns vedetei: Să foloseşti arta pentru a ignora opresiunea brutală a Israelului împotriva palestinienilor pentru un milion de dolari reprezintă una dintre cele mai imorale agende politice. După semifinala de joi seară, ţările care merg în finala Eurovision de sâmbătă sunt: Albania, Azerbaidjan, Danemarca, Malta, Olanda, Macedonia de Nord, Norvegia, Rusia, Suedia, Elveţia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel