Data actualizării:
Data publicării:

Mădălina Ghenea s-a despărțit de Grigor Dmitrov: ”Nu este o pierdere”

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
FOTO: captura video YouTube @whoopsee
FOTO: captura video YouTube @whoopsee
Mădălina Ghenea l-a lăsat în urmă pe jucătorul de tenis Grigor Dimitrov, fără regrete.

Mădălina Ghenea, actriță și fotomodel, s-a separat de jucătorul de tenis bulgar Grigor Dimitrov, după numai șapte luni de relație. Semnele separării au fost date de postările pe care cei doi le-au făcut recent.

Potrivit tennistonic.com, ambii și-au șters de pe rețelele sociale fotografiile în care apăreau împreună, iar ruptura a fost confirmată de un cunoscut al lui Dimitrov: ”Îți vom simți lipsa, Madi”, a scris acesta pe Twitter.

La rândul său, Mădălina Ghenea a pus într-un InstaStory un mesaj care arată că nu ar fi afectată de separare.

”Pierderea distracției temporare pentru a construi o stabilitate permanentă, nu este o pierdere. Blocați-vă!”, a postat celebra actriță.

De altfel, internauții au fost critici la adresa româncei, despre care spun că ”e mai interesată să pară drăguță pentru camera de filmat decât pe el”.

Mădălina Ghenea și-a făcut debutul în actorie în 2010, cu un rol mic într-un film italian. În același an, ea a reușit să iasă în evidență când a jucat alături de Jude Law în filmul hollywoodian Dom Hemingway.

Mădălina Ghenea l-a încurajat pe Dimitrov din tribune în timpul turneului, la o săptămână după ce cuplul a avut o întâlnire în interiorul complexului de la Wimbledon, scrie tennistonic.com.

Citește și: ATP lansează un program de securitate financiară pentru jucătorii din Top 250

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel