Mădălin Voicu, din nou la DNA, pentru audieri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mădălin Voicu a ajuns, vineri dimineață, din nou la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), pentru a fi audiat, însă nu a dorit să facă declarații referitoare la dosarul penal instrumentat în numele său. El a venit însoțit de avocatul său, Lucian Bolcaș.  

"Am spus că nu mai zic nimic despre subiectul justiție în spațiul public. Îl aveți aici pe maestrul Bolcaș. Dumnealui poate să vă țină la curent cu toate evenimentele. Și nu încercați să mă provocați, doar știți, când spun ceva, mă țin de cuvânt", le-a spus Mădălin Voicu jurnaliștilor prezenți. 

"E o atitudine foarte corectă și corespunzătoare cu poziția sa procesuală", a declarat și avocatul Lucian Bolcaș.

Tot la DNA a fost citată și soția acestuia.

Potrivit unor surse judiciare, Mădălin Voicu a fost citat în legătură cu sechestrul impus pe bunurile sale, potrivit Agerpres. 

La 1 martie procurorii DNA au dispus instituirea sechestrului asigurator și a popririi asupra bunurilor mobile și imobile aflate în proprietatea deputaților Nicolae Păun și Mădălin Voicu, dar și a altor inculpați din dosarul de fraudare a fondurilor europene pentru finanțarea unor programe destinate persoanelor defavorizate.

În cazul lui Mădălin Voicu, procurorii au dispus sechestru asigurator și popriri asupra bunurilor mobile și imobile până la concurența sumei de peste 411.000 lei, iar pentru Carmen Olteanu — până la concurența sumei de peste 194.000 lei.

"Măsura asiguratorie a fost dispusă avându-se în vedere necesitatea de a evita ascunderea, înstrăinarea sau sustragerea de la urmărire a bunurilor mobile și imobile de către persoanele sus-menționate, pentru a servi la garantarea reparării pagubei produse prin săvârșirea infracțiunilor", precizează DNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel