Mădălin Ionescu - Cristina Șișcanu, în pericol de moarte după căsătorie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au fost la un pas de moarte după ce s-au căsătorit în Republica Moldova.

Mădălin şi Cristina și-au unit destinele în urmă cu șapte ani, în Republica Moldova deoarece se săturaseră ca paparazzi să fie mereu pe urmele lor. Alături de miri au fost naşii, Christian Sabbagh şi soţia.

„Am plecat pentru că s-a nimerit ca Paştele în acel an să fie de Sfântul Gheorghe şi în Moldova. Au picat în aceelaşi timp. Era un alibi perfect. Plecam în altă ţară de Paşte. Am plecat cu Cristi Sabbagh, cu maşina lor, nimeni nu s-ar fi uitat după el că era periculos. Am trecut şi acolo printre momente stranii…”, a spus Mădălin Ionescu într-un interviu pentru Viva!.

Cristina Şişcanu a completat: „Eu care sunt din Republica Moldova şi toată lumea vorbeşte despre acei rackeţi, ziceam bateţi câmpii, nu există aşa ceva. Se pare că există, nu îi întâlnisem eu până atunci. Au vrut să ne fure maşina, era una foarte scumpă.” 

Mădălin Ionescu, detalii despre povestea șocantă

Am stat într-un hotel de cinci stele, erau puţine de cinci stele pe vremea aceea, acolo. Ţin minte că era la intrare un paznic care semăna cu Tolea Ciumac, mare de tot care tot timpul îl întreba pe Cristi dacă îi dă maşina la spălat. El chiar a vrut să îi dea maşina. I-am zis cum să facă aşa? Ala a văzut că nu îi dă maşina să o spele, a lăsat mai jos rampa care bloca roţile maşinii.

Noi plecat, ne-am căsătorit, am mers apoi la un local, să petrecem, şi a fost excelent. Ne-am întors euforici puţin, băusem câteva pahare de vin. Când am coborât din maşină, ne-am trezit fixaţi de nişte gorile. Vreau aşa ceva nu am văzut în viaţa mea. Sper să nu mai văd vreodată. Erau inumani! 

Cuplul, speriat de rackeți

Era clar că vor să ne facă ceva pentru că ne fixau cu privirea. Recepţionerii au făcut semn să tacă. Apoi ei încercau să intre cu cardul într-o cameră de lângă noi. Ne-am dat seama atunci că trebuie să plecăm. Ne-am făcut bagajele, am ieşit cu ele din hotel, uşor…uşor. Noi trebuia să stăm şi ziua următoare.

Marele avantaj a fost că era poliţie la fiecare intersecţie, fiind Paştele era plin de Poliţie pe străzi. Cert e că am ajuns până la urmă la Ungheni, la socrii, şi am sărbătorit acolo. Dacă rămâneam în acea noapte, nu cred că mai eram în viaţă în acest moment. Nici eu, nici Cristina, nimeni.”, a adăugat fostul prezentator tv.

Vezi și: Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au făcut iar nunta!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel