Macovei: "Sunt credibilă". Ce-și propune dacă obține șefia
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
monica_macovei
monica_macovei

Monica Macovei, odată cu prezentarea moțiunii "Reformiștii" la Timișoara, a expus argumentele ce o fac superioară față de contracandidații Vasile Blaga și Elena Udrea. În plus, ea subliniază că PDL din decembrie nu mai face opoziție. Mai mult, ea a garantat că reprezintă o clasă politică onestă. 

Monica Macovei, candidată la șefia PDL, a subliniat că ea are un avantaj față de ceilalți doi contracandidați. Credibilitatea, spune Macovei, este prima calitate pe care trebuie să o aibă un om politic pentru a câștiga electoratul. În plus, ea a spus că PDL încă din luna decembrie nu mai face opoziție, iar acesta este un scop dacă va câștiga șefia. Astfel, speră la o opoziție reală și la un partid mare cu personalități care să ofere credibilitate electoratului inactiv.

 Monica Macovei- "Sunt credibilă"

"Ce am în plus faţă de ceilalţi doi candidaţi? Eu sunt credibilă într-o măsură mult mai mare decât Vasile Blaga şi Elena Udrea. Ca să atragi oamenii, ei trebuie să simtă că tu crezi în ceea ce le spui", a declarant europarlamentarul, potrivit pesurse.ro. În plus, Monica Macovei vrea ca până-n 2014 PDL să fie un partid mare cu personalități care să ofere credibilitate electoratului inactiv. Ea a spus "2014 anul în care avem alegeri europarlamentare şi prezidenţiale. Aici iar ne despărţim de preşedintele Blaga care se referă doar la 2016. Noi vrem să avem un candidat puternic la alegerile din 2014, să mergem la luptă şi să le câştigăm, pentru partid şi pentru ţară. E inadmisibil că la momentul acesta, martie 2013, noi nu avem desemnat candidatul pentru prezidenţiale". Opoziție activă!
Monica Macovei a explicat "Candidez la preşedinţia PDL pentru că noi trebuie să facem opoziţie. Din decembrie în partid nu se face opoziţie. Rar mai sunt glasuri în care unii se duc la tv şi fac opoziţie, dar nu există Opoziţie organizată, iar zilnic sunt fărădelegi şi abuzuri USL la care nu se reacţionează.". Ea spune că o opoziție trebuie să fie activă și luptătoare, nu să cânte melodii de dragoste. Macovei a mai spus "Mi-e teamă că refacerea alianţei DAla care se face referire înseamnă că pleacă unul câte unul de la noi al PNL". În plus, europarlamentarul PDL mai spune că trebuie, clipă de clipă, urmărită puterea și sancționată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel