Macovei, replică lui Blaga: Să trecem peste iritări!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
macovei blaga dece
macovei blaga dece

Democrat-liberala Monica Macovei a declarat pentru RFI, în replică la declarațiile președintelui PDL Vasile Blaga, că în calitate de parlamentar european și de ministru al Justiției ea a adus doar bile albe Partidului Democrat Liberal, arătând că ar trebui depășite ”iritările” din campania electorală.

”Nu mi-am propus să intru într-o dezbatere personală, adică un fel de atac, cu ceilalţi candidaţi, însă răspunsul e foarte scurt: eu, prin tot ceea ce am făcut şi în calitate de ministru al Justiţiei şi în calitate de parlamentar european nu am adus decât puncte albe, bile albe partidului. Deci nu mi se poate spune că am muncit pentru mine, doar aşa, ca să ocup nişte poziţiii. Prin tot ceea ce am făcut, am ridicat partidul, am contribuit la ridicarea scorului partidului şi la încrederea oamenilor în partid”, a replicat Monica Macovei, după ce Vasile Blaga a spus că ”feseniștii”, așa cum a numit un membru PDL vechea gardă din PDL, i-au susținut pe Cristian Preda și Macovei în Parlamentul European.

"Vrem să modernizăm partidul, vrem să ajungem ca în România să se voteze cel târziu în 2016 nu negativ, ci pozitiv: votăm acest partid pentru că îl vrem, nu că votăm împotriva altuia", afirmă candidatul la președinția PDL.

"Şi pe mine mă mai insultă unii. Eu zic să trecem peste aceste iritări! Dacă vor continua în această campanie, vor continua. Sigur că există, cum spunea Papahagi, un duh rău, aşa, mai vechi, care există în partid şi de care am vrea să scăpăm, dar aici nu e vorba neapărat de oameni. Vrem modernizarea, vrem altceva, trebuie să promovăm pe bază de merit, trebuie să aplicăm principiile de etică tot timpul, nu numai înainte de o campanie electorală. Trebuie să fim organizaţi mult mai bine, ca o companie", consideră europarlamentarul PDL.

Potrivit europarlamentarului PDL, există bănuieli cu privire la o eventuală măsluire a Congresului din 23 martie. "N-am un răspuns clar la asta, există suspiciuni, s-a refuzat o participare mai mare. Eu am cerut să vină o treime măcar şi membri simpli, pe lângă aleşi şi consilieri. Bun s-a rămas la cifra de cinci mii, e suficient de mare. Sper să nu fie aranjate voturile cu cei care vor reprezenta filialele", a completat Monica Macovei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel