Macovei: Atuul meu principal este credibilitatea
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Monica Macovei 1
Monica Macovei 1

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a evitat, vineri, să spună dacă îşi va da demisia din partid în cazul în care nu va câştiga preşedinţia PDL. A menționat "poate domnul Blaga şi-ar dori". Ea a spus, în schimb că atuul său pentru şefia PDL este "credibilitatea".

Monica Macovei a fost întrebată, după ce a depus moţiunea "Reformiştii" pentru şefia PDL, dacă intenţionează să plece din PDL în cazul în care va înregistra un eşec la Convenţia partidului din 23 martie. "Suntem pe cursa de 200 de metri, noi din start ne-am concentrat să câştigăm. În acest moment iau în calcul câştigarea bătăliei în partid şi câştigarea conducerii partidului. Poate domnul Blaga şi-ar dori să plec, dar, repet, pentru mine aceasta este prioritatea (câştigarea conducerii PDL - n.r.)", a precizat Macovei, într-o conferinţă de presă, potrivit Realitatea.

Macovei a mai spus că moţiunea sa "Reformiştii" a fost semnată de 400 de membri PDL, dar de niciun preşedinte de organizaţie. "Atuul meu principal este credibilitatea, întotdeauna am făcut ce am promis că fac", a afirmat Monica Macovei.

Ea a arătat că a depus moţiunea "Reformiştii" pentru şefia PDL la 1 martie "ca un semn de început de primăvară, care să fie şi un mărţişor pentru PDL". De asemenea, Macovei a spus că de sâmbătă începe campania în filiale, prima vizată fiind Capitala, care a fost pierdută şi pe care reformiştii ar dori să o recucerească.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel