Macaulay Culkin, protagonistul 'Singur Acasă', a devenit tată la 40 de ani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Macaulay Culkin, protagonistul 'Singur Acasă'
Macaulay Culkin, protagonistul 'Singur Acasă'
Actorul american Macaulay Culkin, protagonistul francizei cinematografice de comedie 'Home Alone' ('Singur Acasă'), a devenit tată pentru prima oară, după ce partenera lui de viaţă, Brenda Song, a născut un băiat la începutul lunii aprilie.

Primul copil al cuplului, Dakota Song Culkin, s-a născut pe 5 aprilie 2021 la Los Angeles şi a avut la naştere greutatea de 3,2 kilograme. Macaulay Culkin, în vârstă de 40 de ani, şi Brenda Song, în vârstă de 33 de ani, şi-au numit fiul după sora decedată a starului american, potrivit site-ului revistei People.

Dakota Culkin a murit la vârsta de 29 de ani după ce a fost lovită de un automobil în decembrie 2008 pe o stradă din Los Angeles. Macaulay Culkin şi Brenda Song s-au cunoscut în Thailanda în timpul filmărilor de la comedia 'Changeland' şi au o relaţie care a început în iulie 2017.

Recent, Macalay Culkin, care a devenit celebru în copilărie după ce a jucat în franciza cinematografică 'Home Alone', a fost distribuit recent în cel de-al zecelea sezon al serialului 'American Horror Story', alături de Leslie Grossman, Sarah Paulson, Kathy Bates, Billie Lourd, Evan Peters, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross şi Finn Wittrock. Starul american a fost căsătorit cu actriţa Rachel Miner în perioada 1998-2002 şi a avut apoi o relaţie cu actriţa Mila Kunis în perioada 2002-2010. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel