"Mă simt grasă și urâtă". Ana Morodan a clacat și a început să plângă în sala de sport: "Celebritatea și faima m-au otrăvit"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Instagram Ana Morodan
Sursa foto: Instagram Ana Morodan
Ana Morodan a început să plângă în sala de sport. Vedeta luptă să-și revină, după perioada tulbure prin care a trecut de când a fost prinsă băută si sub influența unor substanțe la volan.

"Am venit în Bali să plâng la sală. Mă simt grasă și urâtă și vreau să știi asta. 

Trăiesc o viață privilegiată pentru care sunt foarte recunoscătoare, dar tot am multe momente în care eu, Ana Morodan, fata cea mai cunoscută pentru încrederea ei în sine, mă simt urâtă sau, în ultimul timp, grasă și pot să tot număr astăzi cel puțin încă 4 lucruri pe care le detest la mine. Dar nu mă simt slabă. Nu sunt slabă. Pentru că:

1. Am trecut prin prea multe cu mine însămi ca să renunț la mine!

2. Nu stăpânesc încă iubirea de sine, dar înțeleg ce înseamnă respectul de sine. 

3. Trăind într-o lume în care simțim că suntem puternici doar pentru că mergem la evenimente, apărem în reviste, trăim viața glam a devenit de câțiva ani atât de mică pentru mine, trăgând sensul sau validarea din această lume se simte atât de meschin pentru mine, dar nu judec nicio generație nouă care aspiră la această lume. Am fost și eu ca tine cândva.

4. Sunt aici pentru a mă vindeca, pentru a învăța să mă iubesc, pentru a învăța să îmbrățișez această experiență umană cu totul și, dacă acest lucru inspiră o altă persoană, atunci e minunat!

5. Încă nu am ajuns la acel lucru de pe lista mea de dorințe pe care scrie: "Acea bătrână adorabilă, dar nebună."

6. Timpul vindecă tot, chiar și spiritul. Mulțumesc, Stephen King. Deci, după această logică, va trece și acest moment în care plâng și mă simt ca naiba, nu? 

7. Nu vine nimeni! Nu mai așteptați un salvator! E timpul să vă salvați singuri. Ascultă-mă foarte atent: Am prieteni extraordinari, un sistem de sprijin incredibil, dragostea a milioane de oameni, am o minte strălucită (salvatorul și dușmanul meu ) și am încercat și am căutat în multe feluri un salvator: Nimeni, absolut nimeni nu te poate salva. TREBUIE să te ridici și să înțelegi acest lucru cât mai curând posibil.

8. Pentru că am realizat totul în ceea ce privește celebritatea și faima și asta nu m-a făcut fericită. M-au otrăvit.

Mă simt grasă și urâtă astăzi, dar nu mă simt slabă. Nu am fost niciodată slabă. Acesta este ingredientul secret pe care îl iubești sau îl urăști la mine. Îmi asum cine sunt, așa cum am făcut-o de atâtea ori. Stau în picioare și nu mi-e frică. Voi învinge! La fel și tu!", a scris Ana Morodan pe Facebook.

Vezi și: Ana Morodan, condamnată la închisoare după ce a făcut accident auto

Ana Morodan, mărturisiri sincere despre relația cu părinții ei: "Am fost un fel de Addams Family mai macabri"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel