"Mă abţin cu greu să nu PLÂNG". Andreea Mantea: "A folosit și coadă de mătură și PAPUCUL"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Andreea Mantea
Andreea Mantea
Andreea Mantea și-a deschis sufletul în fața oamenilor. 

Andreea Mantea a vorbit despre relația frumoasă pe care o are cu fiul ei și al lui Cristi Mitrea, David. Cei doi își petrec timpul împreună mai mereu, dar cele mai grele momente sunt atunci când Andreea Mantea trebuie să fie prezentă la job, cum a fost în situația când mergea la filmări, în Turcia.

“Fiind mamă singură, de-a lungul anilor, l-am învăţat pe David cu mine acasă, în permanenţă. Mă abţin cu greu să nu plâng în faţa lui. Dar cumva îmi este greu, nici nu ştiu cand va fi momentul acela când va trebui să îl rup de mine. Când, la câţi ani? Fără să îl doară atât de tare, fără să mă doară pe mine atât de tare. Mi-a fost foarte greu să plec şi, cu toate astea, am făcut-o!”, a declarat Andreea Mantea pentru okmagazine.ro

Ce spune Andreea Mantea despre mama ei

“A fost dificil pentru ea, la început, în față camerelor de luat vederi. În copilărie și adolescență, mama a fost mâna de fier, a folosit și coadă de matură, și papucul, atunci când o supărăm. Dar a fost și blândă, și caldă. A știut exact ce să ne învețe și cum să îndrume. La fel ca mine, și ea este extrem de sensibilă, dar și foarte puternică, în același timp; știe să se impună atunci când este cazul. Mă susține, este alături de mine, a suferit alături de mine, mă încurajează atunci când am nevoie. Este o mamă model”, a completat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel