"M-au trimis la război, dar eu nu am omorât pe nimeni". Al Bano, amintiri emoționante cu tatăl său
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Al Bano
Sursa foto: Facebook Al Bano
Al Bano a vorbit despre familia sa și a povestit ce i-a spus tatăl său, acesta participând la cel de-al Doilea Război Mondial.

"Tatăl meu a fost nevoit să participe la cel de-al Doilea Război Mondial. Chiar mi-a zis o frază pe care nu o voi uita niciodată: "M-au trimis la război, dar eu nu am omorât pe nimeni. Cei care mi-au ieșit în cale nu mi-au făcut nimic rău. Atunci, eu de ce să îi împușc?.

Așadar, tatăl meu a fost, în prima linie a războiului, un mare actor. S-a tăiat singur la gură și a scuipat sânge, a încercat să își provoace singur febră și să dea de înțeles că este bolnav, astfel că, în cele din urmă, l-au trimis în spatele frontului. El mergea în casele albanezilor, se refugia acolo, erau oameni foarte săraci, dar tot găseau să-i dea și lui ceva, să-l ajute. Atunci, tata a spus: „Albanezii m-au salvat. Și, pentru asta, primul meu fiu va purta numele Al Bano. Iar mama l-a completat și a spus: "El va fi norocul nostru!" Și asta e, aici sunt!", a spus Al Bano pentru viva.ro

"M-am născut într-o familie foarte săracă"

"Eu m-am născut într-o familie foarte săracă. Bine, la vremea respectivă, toți eram săraci. Eram o familie ca oricare alta și toți eram săraci. Doi-trei oameni poate că erau mai răsăriți, în rest eram toți săraci. Eram copiii sărăciei. Noi aveam, însă, un alt fel de bogăție, atunci. Bogăția sufletului, a sentimentelor, a dragostei, bogăția de a crede în Dumnezeu. Toată această bogăție mi-am însușit-o și în continuare încerc și eu să împrăștii aceste valori către toată lumea", a mai spus artistul. 

Citește și:

Al Bano, făcut praf de Romina Power: Mama l-a criticat toată viaţa. Trebuie să iei tot porcul...

Romina Power și Al Bano sunt în conflict, lucru care s-a tot zvonit în ultima perioadă și care pare să fie confirmat de cântăreață. 

Într-un interviu, Al Bano a răspuns destul de stânjenit întrebărilor despre fosta sa soţie, cea alături de care s-a reapropiat artistic în ultimii ani.

Al Bano a fost întrebat de Sivia Toffanin dacă Romina este bucuroasă de sosirea nepoatei, fiica lui Cristel Carrisi, iar artistul a răspuns ezitant.

"Da, cred că este fericită, nu am vorbit", a spus el.

Recent, Romina Power a făcut mai multe dezvăluiri și a spus că mama ei, vedeta de la Hollywood Linda Christian, nu a fost niciodată o mare fană a lui Al Bano. Mai mult, ea a explicat că nu vrea să aibă relaţii stabile pentru că îşi iubeşte prea mult libertatea.

"Mama l-a criticat toată viaţa. Abia când i-am spus că eu şi Al Bano ne despărţim, mi-a spus că acum se îndrăgosteşte de el. Bunica spunea ceva, dar nu ştiu dacă este potrivit să mărturisesc. Trebuie să iei tot porcul pentru un cârnat…", a explicat solista într-un interviu pentru Verissimo.

Romina Power, despre operațiile esterice

Întrebată ce părere are despre chirurgia estetică şi dacă intenţionează să o folosească, ea a răspuns: "sunt îngrozită de acele lucruri. Mi-ar fi teamă că nu mă recunosc mai târziu. Atunci nu înţeleg ce sens are. Şi cine a spus că pielea netedă este mai frumoasă?".

Aşa că se pare că Albano nu mai ştie nimic despre viaţa fostei sale soţii în ciuda celor trei copii şi trei nepoţi pe care îi au. Se pare că cei doi nu mai au niciun fel de contact şi nici nu mai vorbesc între ei. O situaţie care cu siguranţă nu îi va mulţumi pe numeroşii fani ai cuplului, care nu au încetat niciodată să viseze la un flashback, iar asta în ciuda prezenţei Loredanei Lecciso. Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel