Lupta PSD-PNL pentru alegerile prezidențiale. Chirieac: "Este imposibil ca social-democrații să susțină un candidat al PNL"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Bogdan Chirieac a comentat jocurile care se fac pentru alegerile prezidențiale care vor avea loc în acest an. 

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au fost prezenți sâmbătă la două evenimente de campanie, în zone diferite ale țării, alături de stafful propriilor partide. În timp ce liderii locali de la Argeș l-au prezentat pe Marcel Ciolacu drept viitor președinte al României, la Oradea liderii PNL îl aclamau pe Nicolae Ciucă la fel, drept următorul președinte al României.

Bogdan Chirieac a comentat situația la Antena 3: 

"Rezultă din ceea ce se spune că cele două onorabile partide vor avea candidați separați la prezidențiale. Noi ne gândeam că dacă s-au comasat localele cu europarlamentarele și există chiar o listă comună la europarlamentare și un candidat comun la Primăria Generală, va fi un candidat comun și la prezidențiale. La cum se așează lucrurile acum, fiecare partid va veni cu candidatul său. Este imposibil ca PSD să susțină un candidat de la PNL, adică pe domnul Nicolae Ciucă, după 20 de ani de președinți de dreapta, care n-au fost performanți, iar cei 10 ani ai domnului Băsescu au fost un dezastru. Ai domnului Iohannis au fost mai liniștiți, dar nici dânsul n-a făcut o gaură în cer pe care să scoată capul România. Rezultă că Marcel Ciolacu nu se va putea deroba de această sarcină de a candida la președinția României. 

Deci vom avea o confruntare între cele două partide la președinție. Și George Simion este sus în sondaje și după cum a fost bâlbâiala la capitală, cu onorabila alianță, dacă Nicușor Dan ar câștiga la București, probabil că USR ar scoate din nou capul, ceea ce-l va propulsa pe candidatul USR, probabil domnul Drulă. Toate opțiunile sunt deschise". 

Marcel Ciolacu: "Mihai Tudose e cel mai frumos europarlamentar"

Întrebat ce părere are despre faptul că Marcel Ciolacu a spus despre Mihai Tudose că este cel mai frumos europarlamentar din istorie, Chirieac a continuat:

"În sfârșit s-a găsit o calitate definitorie pentru domnul Mihai Tudose: e frumos. Și eu sunt de acord că e frumos, să știți. Cu toții trebuie să fim de acord că aceasta e principala sa calitate: e frumos. Va atrage multe voturi pentru coaliție pentru că e frumos". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel