Lungmetrajul aflat pe primul loc în box-office-ul american
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Lungmetrajul de animaţie "The Croods: A New Age", produs de studiourile Universal şi DreamWorks, s-a menţinut pentru al doilea weekend consecutiv pe primul loc în box-office-ul nord-american.

Filmul a avut încasări de 4,4 milioane de dolari obţinute din 2.205 de cinematografe, potrivit cifrelor comunicate de compania Comscore, informează Xinhua. De asemenea, a obţinut încasări de 20,3 milioane de dolari în 12 zile de proiecţii în America de Nord.

Filmul marchează debutul în lungmetraj al regizorului Joel Crawford, a avut un buget de producţie de 65 de milioane de dolari şi beneficiază de colaborarea unor actori celebri pentru asigurarea vocilor personajelor sale, precum Nicolas Cage, Catherine Keener, Emma Stone şi Ryan Reynolds.

Acest film, o continuare peliculei originale "The Croods" din 2013, prezintă povestea familiei preistorice Crood, aflată în căutarea unui loc mai sigur în care doreşte să se stabilească, ai cărei membri se întâlnesc cu cei ai unei alte familii, mult mai bine plasată pe scara evoluţiei sociale.

Pelicula a obţinut şi încasări de 13,5 milioane de dolari din 10 pieţe internaţionale, iar box-office-ul său global a ajuns la 60,5 milioane de dolari.

Filmul "Half Brothers", o comedie lansată de Focus Features, a debutat pe locul al doilea în box-office-ul nord-american, cu încasări de 720.000 de dolari obţinute din 1.369 de săli de proiecţii.


Regizat de Luke Greenfield şi avându-i în rolurile principale pe Luis Gerardo Mendez, Connor Del Rio, Jose Zuniga şi Vincent Spano, filmul spune povestea personajului Renato, directorul mexican al unei companii de aviaţie, care este extrem de şocat atunci când află că are un frate vitreg, nonconformistul Asher. Cei doi fraţi vitregi, cu personalităţi extrem de diferite, pornesc împreună într-o călătorie forţată de starea de sănătate precară a tatălui lor pe acelaşi traseu urmat de părintele lor atunci când a imigrat din Mexic în Statele Unite.

Comedia cu accente horror "Freaky", produsă de Universal Pictures şi Blumhouse Productions, s-a clasat pe poziţia a treia cu încasări de 460.000 de dolari obţinute din 1.502 cinematografe, în cel de-al patrulea weekend al său de proiecţii. Până acum, acest film a obţinut încasări de 7,74 milioane de dolari în America de Nord.


Regizat de Christopher Landon şi avându-i în rolurile principale pe actorii Vince Vaughn şi Kathryn Newton, acest film, realizat cu un buget de producţie de doar 6 milioane de dolari, spune povestea unei adolescente de 17 ani care face fără voia ei schimb de trupuri cu un criminal în serie şi care se înscrie apoi într-o veritabilă cursă contra cronometru pentru a anula acel blestem.

"All My Life", o dramă romantică produsă de Universal, a obţinut încasări de 350.000 de dolari în weekendul său de debut în America de Nord, când a fost proiectată în 970 de cinematografe.

Regizată de Marc Meyers şi cu Jessica Rothe, Harry Shum Jr. şi Kyle Allen în rolurile principale, pelicula se inspiră dintr-o întâmplare reală, prezentând povestea unui cuplu de tineri care se grăbesc să îşi organizeze nunta, după ce unul dintre ei este diagnosticat cu cancer hepatic.

Comedia "The War with Granpa", produsă de 101 Studios, ocupă locul al cincilea, cu încasări de 329.000 de dolari obţinute din 1.285 cinematografe în cel de-al nouălea weekend al său de proiecţii. Box-office-ul nord-american al acestei pelicule a ajuns la 17,6 milioane de dolari.

Regizat de Tim Hill şi bazându-se pe romanul omonim scris de autorul de cărţi pentru copii Robert Kimmel Smith, acest film îl are ca protagonist pe actorul Robert De Niro, care are în palmares două premii Oscar. Intriga prezintă povestea unui elev din clasa a VI-a care depune mari eforturi pentru a-şi recâştiga dormitorul, după ce bunicul lui s-a mutat în locuinţa familiei sale, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel