Luna Plină RARĂ pe 21 iulie. Află care sunt cele patru zodii afectate!
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, ne oferă previziunile referitoare la a doua Lună Plină din Capricorn de anul acesta. 

În mod normal, în fiecare an avem câte o Lună Plină în Capricorn. Doar că, de data aceasta, astrele ne-au pregătit o surpriză pe 21 iulie 2024! Vom avea a doua Lună Plină în Capricorn. Foarte aproape de Pluto și în careu de semn cu Chiron. Prima a fost pe 22 iunie. Și cel mai probabil că nimic nu este întâmplător!

Când vorbim de Luna Plină, avem în vedere un moment de încheiere, un apogeu, o linie de sosire. Finalizarea unui proces important. Arhetipul Capricornului ne vorbește despre seriozitate, claritate, maturizare, disciplină, duritate, acceptare și limite. Cu alte cuvinte, mulți dintre noi se vor regăsi la capătul unei etape și vor trebui să renunțe la ce nu mai funcționează. Nu va fi ușor! Dar nici imposibil! Priviți acest eveniment astrologic rar ca pe un ultimatum!

Cei mai copleșiți de Luna Plină de pe 21 iulie vor fi următorii nativi: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Vei ajunge într-un punct critic în ceea ce privește un proiect sau poziția ta actuală de pe plan profesional. Dacă până acum, ai mai lăsat de la tine, acum se cer decizii radicale, însă destul de importante pentru viitorul tău apropiat. De fapt, trebuie să te maturizezi și să îți dai seama încotro se va duce propria ta carieră. 

Taur/Ascendent în Taur

Luna Plină de pe 21 iulie activează casa a noua. Va fi un moment potrivit pentru a lua decizii legate de călătorii, o mutare sau de studii. Cert este că principiile și valorile îți vor fi testate. Îți vei da seama că viața se schimbă și că trebuie să te adaptezi. Că nu există dreptate absolută și că oamenii, cât trăiesc, învață. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Plină se va petrece în casa a opta. Un lucru trebuie să știi! Orice criză este o mare oportunitate! În primul rând, vei trece prin momente stresante din punct de vedere financiar pentru a-ți da seama de reziliența pe care o ai. Încearcă să îți protejezi resursele de orice gen, mai ales cele împărțite cu familia sau partenerul. 

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel