Lună Plină în zodia Vărsător pe 24 iulie 2021. Adevărul nu va mai fi ascuns
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Va fi Lună Plină în zodia Vărsător pe 24 iulie.

Fenomenul de Lună Plină din zodia Vărsător de pe 24 iulie 2021 are efecte asupra tuturor zodiilor. Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a realizat o emisiune specială, la DCNewsTV, despre Luna Plină.

„Luna Plină din semnul Vărsătorului de pe 24 iulie vine sa reactiveze careul în T pe semne fixe. Și cum se va petrece în casa 7-a a astrogramei momentului, în același semn cu Saturn, vom avea de înfruntat adevărul gol-goluț în relațiile noastre. Nu adevărul “bun” sau “rău”, ci acela care e, de care poate fugim. De asemenea, acest eveniment poate da apă la moară marilor lideri mondiali în a lua noi decizii radicale referitoare la restricțiile împotriva valului patru al pandemiei”, a spus Daniela Simulescu.

Toate informațiile vor fi transmise în emisiunea specială despre Luna Plină, care va fi transmisă marți, începând cu ora 9.30!

VIDEO despre Luna Plină în Vărsător: 

Previziunile pentru această săptămână pot fi urmărite AICI!

Horoscop, luni, 19 iulie 2021

 

Berbec

Astrele îți recomandă să eviți pe cât posibil conflictele cu șefii sau colegii mai rigizi. Este una dintre acele zile tensionate.

Taur

Orice cuvânt dur poate avea repercusiuni neașteptate. De aceea, ar fi bine să nu te implici în discuțiile colegilor sau ale prietenilor.

Gemeni

Vei încerca să găsești vinovați pentru cheltuielile nechibzuite din ultimele zile. Dar, în adâncul suftelului, știi bine cine este responsabil.

Rac

Simți că unele persoane vor prea mult de la tine, deși nu ți-au spus niciodată asta. Este vorba de o nesiguranță interioară.

Leu

Colegii vor fi reticenți la propunerile tale și vor încerca pe căi indirecte să te facă să renunți. Însă tu te vei ține tare și nu vei accepta.

Fecioară

Te vezi nevoit să faci pe profesorul. Fie pentru unii apropiați, fie pentru colegi. Dar ai adevărate calități pedagogice.

Balanță

Ți se pare că oamenii sunt prea duri și că tu nu meriți un asemenea tratament. Însă este nevoie să accepți că așa le este comportamentul.

Scorpion

Apropiații nu vor fi foarte convinși de cuvintele și calitățile tale oratorice. Vor crede că sigur ai tu un interes ascuns.

Săgetător

Ești prea curios spre neplăcerea partenerului și a colaboratorilor. Pui prea multe întrebări și ceri permanent argumente.

Capricorn

S-ar putea ca partenerul să îți respingă orice inițiativă. Nu are încredere în tine și ai face bine să afli de ce.

Vărsător

Începi săptămâna destul de obosit. Îți poți prioritiza mai bine proiectele pentru că altfel vei face multe și nimic.

Pești

Copiii vor avea un comportament ciudat. Recomandabil ar fi să îi întrebi care este problema și să nu te lași până nu afli.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel