România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 03 aug, 13:57
Lună Plină în Vărsător, momentul adevărului pentru zodii. Daniela Simulescu: Este o lună explozibilă!
Luna Plina
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a explicat ce semnificaţie are Luna Plină în Vărsător şi până când durează aceasta. 

"Nu cred că o să îmi placă atât de mult de luna asta plină, pentru că este una explozibilă, este una chiar de impact. 3 august, ora 18,59, avem Lună Plină în Vărsător. Ce înseamnă asta? Avem soarele în Leu, pentru că acum suntem în zodia Leu, şi avem luna în opoziţie la grad perfect. Luna se află în Vărsător. Avem de-a face cu luna şi soarele la gradul 11, că asta înseamnă opoziţie.

Când avem de-a face cu Lună Plină în Vărsător ce înseamnă? Înseamnă detaşarea de ego. înseamnă renunţarea la orgoliu, înseamnă să nu ne mai dăm atâta importanţă, că nu suntem buricul pământului. Definiţia lunii pline în Vărsător asta este, nu suntem buricul pământului. După 19 august, când vom avea Lună Nouă în Leu, vom putea spune asta. Dar până atunci să ştiţi că cele mai importante evenimente se petrec pe lângă luna plina, nu pe lângă luna nouă.

Revenind, nu se învârte lumea în jurul nostru. Ascendentul lunii pline este în Capricorn, iar în casa întâi avem Pluto, Jupiter, Saturn, toate retrograde, şi o să credem că suntem cei mai importanţi, că nu mai e nimeni ca noi. Dar ştiţi ce se întâmplă? De fapt suntem fricoşi, inflexibili, pentru că energia Leului şi a Vărsătorului sunt fixe şi nu am putea nici în ruptul capului că avem nevoie de ajutor", a explicat Daniela Simulescu. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro