Lună Plină în Capricorn. Care sunt NOILE previziuni pentru fiecare zodie/ascendent?
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
sursa foto: Freepik
sursa foto: Freepik
Îți mai amintești ce făceai pe 11 ianuarie 2024? 

Atunci aveam prima Lună Nouă din acest an și se petrecea în semnul Capricornului. Exact unde avem astăzi și Luna Plină. De obicei, de Lună Nouă ne punem tot felul de intenții, ne facem planuri sau obiective. Iar de Lună Plină ne dăm seama de rezultatele deciziilor noastre. 

Iar cum Capricornul vorbește despre maturitate, disciplină, structură și duritate, este clar că evenimentul de astăzi va avea un ecou serios în viețile noastre. Va trebui să acceptăm viața așa cum este ea, cu bune și cu rele. 


Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec


La tine, pot apărea decizii pe plan profesional, pentru că Luna Plină va avea loc în Casa a 10-a. Unii dintre voi pot prinde mai multă maturitate, autoritate sau putere în această zonă.
Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Luna Plină se petrece în Casa a 9-a. Ai nevoie de un plan cât mai sigur, de la care să nu te abați. Adică nu încerca să le faci pe toate și nici să faci tot ce îți spune lumea. Călătoriile pot fi mai haotice, la fel și raportarea ta la tot ce înseamnă valori și credințe.


Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni


Lună Plină se petrece pe axa 2-8. Vor apărea situații limită pe plan financiar. Asta înseamnă că trebuie să ai foarte multă grijă la bani, în primul rând la cei pe care îi împarți cu partenerul. Nu ar strica să înveți să îți gestionezi singur modul de a cheltui. 

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel