Luna Plină în Berbec, 2 octombrie, ne ZGUDUIE: Izbucnim!
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
foto: Pixabay
foto: Pixabay
Va fi Lună Plină în Berbec pe 2 octombrie. Cum ne influențează acest lucru comportamentul, aflați de la Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

"Veți observa că în jurul aceste zile de 2 octombrie, vom fi foarte indispuși, nu suntem prezenți, nu ne plac lucruri. Și agitația va fi oricum pentru că pe 29 septembrie am avut careul dintre Marte retrograd în Berbec și Saturn, și vă spuneam că acest careu ne face să ne sabotăm și ne implicăm în tot felul de situații din care să ne plângem pe urmă, din care să comentăm, să nu convină lucruri.

Ori, venind din acest careu, cu siguranță nu ne convin lucruri în relație, iar de această Lună Plină vă garantez eu că s-ar putea să izbucnim, s-ar putea să ni se pară că celălalt nu ne vede, nu ne ascultă, nu ne vrea, nu ne dorește. Vă spuneam, poate fi zona relațională sau poate fi vorba despre niște prieteni, apropiați. Poate să fie și în zona profesională dacă aveți în jurul vostru niște persoane mai autoritare. De obicei când e Lună Plină în Berbec oamenii aceștia ambițioși sunt mai activi. Luna Plină vine să ne zguduie pe noi, nu relațiile. Dacă aveți impresia că relația nu merge , că partenerul greșește, să știți că problema este de fapt la noi.", a explicat Daniela Simulescu în exclusivitate pentru DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel