Data publicării:

Luna Plină din Berbec pe 17 octombrie. Revelații și previziuni pentru fiecare semn din zodiac

Autor: Echipa Astrosens | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Peste trei zile, vom avea o Superlună Plină în primul semn din zodiac, cel al Berbecului. Iată recomandările pentru fiecare zodie, oferite de astrologul DC News, Daniela Simulescu.

Pe 17 octombrie, astrele ne pregătesc o Superlună Plină în Berbec. Această lună se va afla în conjuncție cu Chiron retrograd și va forma un careu cu Marte în Rac, ceea ce sugerează că ne așteaptă câteva evenimente surprinzătoare. Berbecul este legat de curaj și de o anumită furie. Va fi interesant de observat în ce direcție se vor dezvolta conflictele, dar și unde vom găsi resursele necesare pentru a ieși din situații dificile.

Nativii cei mai afectați vor fi cei născuți în semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Superluna Plină se întâmplă în semnul tău, așa că te va activa pe absolut orice plan. O să întâlnești o versiune de-ale tale care nu îți place, una furioasă, supărată, dezamăgită, resemnată. Dar aceasta va fi umbra ta, de fapt. Drept urmare, s-ar putea să fii mai irascibil, mai supărat, fără un motiv anume. Ai tot felul de stări emoționale greu de digerat și oamenii din jur te enervează. Astrologul îți sugerează să mai tai din lucrurile care nu îți fac bine. Să mai tai răul de la rădăcină. 

Taur/Ascendent în Taur

Superluna Plină are loc în Casa a douăsprezecea, așa că oboseala este destul de puternică în această perioadă. Luna Plină activează Casa 6-12, așa că, indiferent de câți ani ești în câmpul muncii, ai face bine să îți eficientizezi un pic procesul acesta, rutina, astfel încât să îți consumi energia într-un mod optim. Somnul și odihna zilele acestea sunt prioritare. Dacă nu ai mers până acum la medic, ar fi cazul.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Plina activează Casa a unsprezecea. S-ar putea să ajungi într-un punct în care să îți dai seama că ai atins o limită, mai ales în ceea ce privește unele planuri de viitor. O Lună Plină în Berbec zice "N-ai să vezi!” Pe moment apare supărare, dezamăgire, dar trebuie să te liniștești și să eviți orice comparație cu prieteni, cunoscuți, apropiați. În caz contrar, îți vei face rău. Devii dependent de stres. Nu îți seta unele obiective doar pentru a demonstra unora și altora ceva.

Rac/Ascendent în Rac

Luna Plină este în Casa a zecea. Mulți vor trece prin situații sau schimbări la locul de muncă, unele nu foarte plăcute. Dacă trebuie să îți cauți un loc de muncă, nu o vei face pentru că vei simți că este cazul de o schimbare. Nimic nu se va întâmpla în mod firesc, ci va fi și cu ceva scandal. În același timp, această Superlună te învață câte ceva despre ce înseamnă să fii om, despre ce contează cu adevărat în viața ta. Trecând peste familie și carieră, acest eveniment s-ar putea să îți dea o revelație. 

Vezi continuarea pe Astrosens.ro!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel