Lună plină Berbec. Astrolog: România, eveniment care dă fiori în perioada 19 - 28 septembrie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Astrologul Ioan Burculeț a făcut o previziune: România ar putea fi lovită de o tragedie în perioada 19-28 septembrie 2018.

”Imi permit in calitate de astrolog, sa revin asupra urmatoarei perioade la tara mea draga si natala, in care se va consuma din punct de vedere astrologic un eveniment pe care nu il poate cunoaste nimeni. Dar care mai mult ca sigur se va indrepta catre o accidentare in masa. Si pentru ca nu suntem niste "profeti", pe departe ideea aceasta! Dar totusi cu pasi marunti si siguri, consider ca noi toi, ne apropiem de ceea ce astrologii numesc, fenomen de Luna Plina. De asta data Luna va fi in zodia Berbec! Aspect astrologic care se va consuma la data de 25 Septembrie a.c. si poate da deoparte un voal care sa aduca in prim plan si sa evidentieze extremele.

Ce mi-a atras atentia?!? Nimic mai simplu! Din studiile efectuate din anul 1802 si pana in toamna anului 2017, Septembrie, reieseau urmatoarele aspecte statistice principale:

Lucrurile identice pentru luna Noiembrie 1940, Octombrie 1802, Martie 1977, August 1986, Septembrie 2016. Chiar ianinte cu o zi de a decola catre alte meleaguri, evident ca nu pot uita Septembrie 2017, Timisoara!... Pentru ca toiate aceste evenimente au avut numitor comun! Luna Plina si consecintele ei. Evident ca cel mai expus moment vor fi vibratiile zilei de 21 Septembrie catre 22 ca si configuratii astrologice, in acelasi timp 28 Septembrie catre 29. ceea ce poate aduce un final de luna mai agitat.... Prezenta elementului foc, incidente aviatice, focurile de arma, accidentarile organice de tip, accidente vasculare si formele agresivitatii conturate intr-un unic fenomen de Luna Plina in semnul zodiacal Berbec.

Tinanad cont ca este o luna Septembrie cu o incarcatura mai deosebita - accidentarile in masa - imi permit in calitate de licentiat in Psihologie si bun cosilier astrologic o ramura mai putin apreciata de unii sau majoritatea! Este vorba despre astrologie, va trebui sa remarc uitmit, acuratetea evenimentelor trecute si apuse dar in acelasi timp momentul prezent! Ca efectul Lunii Pline va aduce mai mult sau mai putin, asa dupa cum spuneau unii, o "lovitura sub centura"! Ca se va cutremura sau nu? Ramene sa vedem cu totii! Cu certitudine o "pocneala" atipica risca sa se produca, in parametri astrologici, intr-un interval controversat 19 - 28 Septembrie a.c. Evident continuitatea mult mai descrescuta in intensitate si favorizata de fenomenul Luna Noua, intervalul de vulnerabilitate punandu-si amprenta in primele 2 saptamani, 1 - 14 Octombrie a.c. din punct de vedere astrologic”, a scris astrologul pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel