Luna Plină, LOVITURĂ pentru această zodie. ATENȚIE! "E cam SĂTULĂ... se trezește ceva în voi"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
foto: Pixabay
foto: Pixabay
Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, valabile în săptămâna 28 septembrie - 4 octombrie. 

"Sunt multe conștientizări zilele acestea. Mintea voastră face niște conexiuni la care nu v-ați fi gândit, niște conexiuni din trecut. E adevărat că discuțiile pe care le purtați nu vor fi deloc cum vă așteptați, de asta atunci când vă duceți să vorbiți cu cineva, credeți-mă, veți ajunge să vorbiți despre cu totul și cu totul alte subiecte, dar subiecte menite să trezească ceva în voi.

În relația cu frații si surorile e foarte importantă zilele acestea, pentru că vă implicați și ajutați acolo. Aveți grijă la drumuri! Nu aș călători prea mult în locul vostru și aș avea grijă și la examene, la cursuri, ce faceți cu ele, să nu îngrășați porcul în ajun, că nu îngrășați porcul în ajun că nu luați. Să nu aveți mai multe așteptări decât este cazul! Faptul că Luna Plină se petrece tot în casa 3 unde avem acest Marte retrograd înseamnă că ce vă spunem eu, conexiunile, conștientizările, înseamnă că mintea e cam sătulă de ce a fost până acum și dintr-o dată își dorește altceva, să fie mai autonomă, mai independentă și să nu mai asculte și-n stânga - dreapta și să facă doar ce știe ea.

Faptul că Mercur a intrat în Scorpion că activează dorința aceasta de a ieși în față, dar atenție, o faceți destul de calculat, iar din perspectiva mea este foarte bine", le spune Daniela Simulescu, nativilor sau celor cu ascendentul în Vărsător.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel