Data publicării:

Lună Nouă în Vărsător pe 10 februarie. Cum vor fi influențate zodiile

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @user23299994
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @user23299994
Pe 10 februarie, vom avea o Lună Nouă în semnul revoluționar al Vărsătorului. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce recomandările pentru fiecare zodie/ascendent. 

Acest eveniment ne vorbește despre originalitate. Vărsătorul reprezintă ceea ce este mai sus de cer, iar energia sa aduce în discuție revoluția, remixarea, inovația și prospețimea. Cei cu acest arhetip pronunțat în astrogramele natale se țin departe de turmă. În plus, Luna va fi în careu cu Uranus, și în conjuncție de semn cu Pluto și Mercur. Deci este un moment nemaipomenit pentru a te gândi cum să treci la următorul pas.

Din cauza prezenței lui Pluto, tot ceea ce începe în perioada aceasta are o componentă de instabilitate. Cu toate acestea, partea bună este că are și o componentă revoluționară. Chiar dacă nu începi nimic în perioada de Lună Nouă, trebuie să urmărești faptul că lucrurile deja au început să se schimbe.

O Lună Nouă nu are neapărat efecte imediate, conform astrologului. Mai mult ține de pregătire, organizare, pentru a vedea rezultatele după o vreme.

Iată previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă se petrece în casa a 11-a. Sunt două direcții importante: primul pas către viitorul apropiat și relația cu comunitatea din care tu faci parte, în special prietenii. Ai putea întâlni alți oameni sau să-ți dai seama că indiferent de vârstă, îți poți face alți prieteni. 

...

Citiți mai departe pe Astrosens.ro:  https://www.astrosens.ro/luna-noua-in-varsator-pe-10-februarie-influenta-pentru-fiecare-zodie-ascendent_8190.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel