Luna Nouă în Scorpion, marea schimbare: O luăm de la capăt. Horoscop 23 - 30 octombrie: Paranoia totală în 28 octombrie
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 23 oct 2022, 12:50
WhatsApp
foto pexels ilustrativ
foto pexels ilustrativ
Horoscop 23 - 30 octombrie. Ultima săptămână din octombrie este una plină din punct de vedere astrologic, cu evenimente care năvălesc în viața noastră. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, anunță că urmează o ”săptămână istorică” cu trei evenimente astrologice. 

”Primul eveniment important al săptămânii este reprezentat de Eclipsa și Luna Nouă în Scorpion din 25 octombrie. Doamne, cum este! De ceva timp este activ careul Saturn- Uranus. Luna asta nouă este în Scorpion, Uranus în Taur, Saturn în Vărsător. Aș putea să vă spun că da, e o eclipsă importantă... să citim despre ea. Mai ales că nu se întâmplă mare lucru cu Luna Nouă în Scorpion, dar schimbă puțin vibrația, cum zic unii... și alții sau deschide un portal către recuperare, către regenerare, către a ne da seama că crizele din această lume sunt/nu sunt și ale noastre. Este vorba despre puterea interioară, resursele pe care le avem și renaștere. Pe Luna nouă în Scorpion, o luăm de la capăt” spune astrologul Daniela Simulescu. Dar, fiind activ careul Saturn - Uranus, ”schimbarea vine tot timpul printr-o durere, o suferință”, atenționează astrologul DCNews și Astrosens. 

Perioada dintre eclipse, 25 octombrie și 8 noiembrie, se anunță foarte importantă, punctează Daniela Simulescu.

În 27 octombrie, Mercur face un trigon cu Marte, care ne dă putere, curaj de a ne exprima, dar și un careu cu Pluto, prin care ne impunem ideile, fiind puțin totalitariști.

În 28 octombrie, Jupiter se întoarce în Pești și se apropie de Neptun, ceea ce face socotelile de la începutul anului total diferite decât cele de la finalul anului. 

În 29 octombrie, Mercur intră în Scorpion: ”Vom avea Mercur, Soare și Venus, toate în Scorpion. Paranoia totală aici!” spune astrologul. 

În 30 octombrie, Marte își începe retrogradarea în semnul Gemenilor, în careu cu Neptun. Retrogradarea va dura până în 12 ianuarie, de când va sta în Gemeni până în 25 martie. 

Vezi în video previziunile pentru fiecare zodie în acest context:

De astăzi intrăm în sezonul Scorpionului

”Soarele iese din semnul sociabil și diplomat al Balanței și poposește, până pe 22 noiembrie în cel care creează crize, cere intensitate și profunzime. Trecem de la dorința a ne avea bine cu toată lumea la nevoia de a vedea totul în alb sau negru a Scorpionului. Vom căuta dedesubturile, atașamentele greu de rupt și secretele.

Trebuie să reamintim că eclipsele de pe 25 octombrie și 8 noiembrie se vor petrece pe axa Taur-Scorpion. Deci, acest sezon al Scorpionului nu va fi unul prea liniar. Ci cu extreme, exact cum îi place acestui semn. 

Și să nu uităm că, începând cu 30 octombrie, Marte (guvernatorul Scorpionului) va fi retrograd. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate” arată Astrosens. 

Citește și: Eclipsă 25 octombrie 2022: Este ziua în care patru zodii vor renaște. Durerea cea mai mare devine armă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?