Data actualizării:
Data publicării:

Luna Nouă în Rac, ȘANSE enorme pentru BANI și familie. Simulescu: "Se întâmplă pe 10 iulie, ACUM e momentul!"

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Pixabay
foto: Pixabay
Lună Nouă în Rac pe 10 iulie. Daniela Simulescu spune cum ne afectează asta. 

"Vorbim despre Luna Nouă în Rac, nu e atât de importantă, pentru că nu aduce neapărat evenimente, ci aduce nevoia aceasta de a seta intenții, de a spune ceva, de a spune planuri, de a începe lucruri noi. Poate că e un moment în care ori, fără să-ți dai seama, începi chestii noi, ori vrei tu să începe chestii noi. 

Dar acum avem Luna Nouă în Rac, pe 10 iulie, la 4:15 dimineața, 4:17 ca să fiu așa, mai aproape de adevăr.

Luna Nouă este momentul în care Soarele și Luna, cei doi aștrii primordiali din punct de vedere astrologic, sunt în conjuncție, sunt unul lângă altul. Când nu se vede luna pe cer deloc, e momentul în care avem Luna Nouă.

De data aceasta avem Luna Nouă în Rac. Cu ce avem de-a face? Să nu uităm de faptul că Luna se află în domiciliul său în Rac. E un moment propice pentru a dezvolta tot ce ține de această energie. Atunci când vorbim de Rac, vorbim în primul rând de mamă, vorbim despre familie, despre concepere, despre naștere, despre tot ce înseamnă casă, cămin, despre tot ce înseamnă siguranță, romantism, emoție, fragilitate, vulnerabilitate. Vorbim despre nevoia de a avea o plasă de siguranță, nevoie de a ne apăra pe cei dragi, dar nu vorbim de toate acestea, fără a discuta despre ideea de hrană. Despre a ne hrăni.

Acum e momentul să vă gândiți la copil, la o casă, la familie

Atunci când vorbim de Luna Nouă în Rac, vă puteți gândi acum să faceți un copil, să vă luați o casă, să începeți să demarați ceva în acest sens, dar când vorbim de Luna Nouă în Rac, la cum este momentul acesta, astrograma momentului... se întâmplă în casa 2.

Prima dată când vorbești de casa a 2-a, te gândești la bani, dar acum vorbim de altceva, de cum ne hrănim, de cum avem grijă de noi, de cum ne îngriijim, de cum ne acordăm timp. Și astrograma aceasta, cu alte aspecte despre care o să vă mai povestesc, e precum astrograma unei persoane care are nevoie de o mamă. 

Atunci când vorbim de această Luna Nouă în Rac, vorbim despre ideea de a ne fi propria mamă. Sunt momente în viață în care noi trebuie să ne fim propria mamă, să avem grijă de noi. Atunci când vorbesc de hrană, nu vorbesc de păpăcică, ci e hrana spirituală, emoțională, mentală. (...)

Cu Luna Noua în Rac e bine să vă reconectați cu familie, pentru că s-ar putea ca dacă vreți să fiți propria mămică, veți reuși să faceți asta când vă reîntâlniți cu propria mamă, dacă o mai aveți. Și de petrecut cu familia, să vă bucurați, să-i luați în brațe, să le zâmbiți, să lăsați orgoliile, supărările.

Pe Luna Noua în Rac vă puteți gândi și la un cont de economii, pentru că siguranța noastră, ideea că cine ce mai plătește nouă pensiile, acum își are rostul să vă gândiți. Să aveți niște bani acolo pentru momentele mai îndepărtate, momentele mai grele.

Cu Luna Nouă în Rac s-ar putea să apară discuții de bani și în familie", spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS. 

Vezi mai multe în video:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel