Lună Nouă în Rac. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent. Efecte pentru șase luni
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Astrologul Daniela Simulescu aduce vești pentru toate zodiile cu ocazia Lunii Noi din semnul Racului. 

Astrologul Daniela Simulescu aduce vești pentru toate zodiile cu ocazia Lunii Noi din semnul Racului. Avem nevoie de refugiu, avem nevoie să facem face cu emoțiile noastre într-un anumit sector al vieții. Totodată, să nu uităm că efectele fazelor lunare pot dura chiar și șase luni, deci felul în care avem grijă de noi acum poate avea urmări pe termen lung. 

Care este refugiul fiecărei zodii?

Berbec/ Ascendent în Berbec

casa și/ sau familia

E nevoie să îți găsești un refugiu acolo unde locuiești sau în cadrul familiei. Ai nevoie de confort. Poți să mergi să îți îmbrățișezi părinții. Dacă viața ta a luat-o razna și ai nevoie de liniște, mergi în casă sau în familie și caută liniștea alături de ei. Sau creează un colțișor în casă unde să știi că poți să te aduni.

Taur/ Ascendent în Taur

cunoștințe, cărți, idei

La tine refugiul vine din cunoștințe, informații. Dacă crezi în dorințe, în a manifesta, atunci citește, vorbește cu o persoană nouă, uită-te la un documentar. Poate simți că nu te-ai plimbat în ultimul timp, ai nevoie să schimbi ceva în viața ta. Zilele acestea cuvintele au și emoții legate de ele. Poate dorești să împărtășești ceva cu cineva drag.

Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel