Lună Nouă în Berbec, Eclipsă de Soare și Mercur retrograd, 8 aprilie: Cum influențează fiecare zodie. ”Vorbim despre noi începuturi”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Freepik @pch.vector
FOTO: Freepik @pch.vector
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

”Astăzi e zi cu eclipsă, cu Lună Nouă în Berbec. O zi destul de importantă, în toată matematica anului 2024, din punct de vedere astrologic. Avem o eclipsă de Soare, o Lună Nouă, teoretic vorbim despre noi începuturi, despre lucruri ascunse, căci așa se întâmplă, ocultate, așa se numesc ele, și atunci când vorbim despre arhetipul Berbecului, despre prospețime, furie, și mai este și un Mercur retrograd acolo.

Iată, dacă astăzi am o recomandare pentru voi: trebuie să vă acceptați limitele, trebuie să vă dați seama de ce vă puneți în anumite ipostaze, să vă acceptați condiția de muritori și că nu sunteți perfecți, ca să puteți merge mai departe și a avea rezultate mult mai frumoase. Știu că sunt foarte mulți care vor să își pună intenții, să facă ritualuri, planuri, să își pună obiective pe o Lună Nouă și mai ales când este și eclipsă. Doar că vă reamintesc faptul că Mercur este retrograd în același semn și este în conjuncție cu Kyron”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

Berbec/ Ascendentul în Berbec

Ești protagonistul perioadei, tu chiar ai nevoie să schimbi, dacă nu ceva important în viața ta, atitudinea. Așa e cu Luna Nouă, nu este cu evenimente, ci cu un suflu, o stare, o atitudine, cu perspectivă. Poate că este cazul să faci o diferență între ce percepi tu și o altă perspectivă asupra unei situații.

Rac/Ascendentul în Rac

Recomandarea este să încercați noi comportamente, noi atitudini, un alt mod de a comunica la serviciu, în carieră și să stați departe de deciziile mari. Mai amânați-le, dacă se poate.

Fecioară/Ascendentul în Fecioară

Asigurați-vă că nu aveți nicio datorie. Și când spun datorie nu mă refer doar la cele bănești, ci mă refer și la disponibilitate, la energie. Poate că unii prieteni v-au ajutat la un moment dar și acum au și nevoie și ei. Încercați să îi ajutați sau încercați să fiți pro-activi. Stați departe de a arunca cu banii în stânga și în dreapta.

Capricorn/Ascendentul în Capricorn

O zi nemaipomenită să renovați ceva, să schimbați ceva în casă. Să vă luați o pernă nouă, o farfurie nouă, o cană nouă, ceva care să vă facă să vă simțiți mult mai bine în locuința voastră.

Sau de ce nu? O zi numai bună să vă mutați, să vă căutați o altă casă. Momentan doar să o căutați, mai trece până să o și achiziționați.

Vărsător/Ascendentul în Vărsător

Sunteți mai ciudați în comunicare astăzi, vă preocupați de prea multe evenimente. Viața nu vă este liniară: de dimineață până seară nu decurge nimic conform planurilor.

Vorbiți mult, scrieți mult. Ce vă recomandat, de fiecare când aveți o întâlnire, plecați mai devreme de acasă, de fiecare dată când aveți o rezervare, o programare undeva, mai sunați și asigurați-vă. Verificați dacă se trimit toate mail-urile, toate mesajele, căci mintea voastră este astăzi foarte obosită. 

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel