Lumina de Înviere: Lidia Fecioru: Greșeala pe care o fac mulți când aprind lumânarea
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Lidia Fecioru
Lidia Fecioru
Lidia Fecioru a vorbit despre o greșeală pe care o fac multe persoane în momentul în care își aprind lumănările cu lumina Sfântă a Învierii. 

Lidia Fecioru spune că fiecare persoană care merge să ia Lumină sfântă trebuie să aibă în mână două lumănări: una mică și una mare. Ea a explicat că lumânarea mare nu trebuie aprinsă direct de la o altă persoană, pentru că se transferă din energia celorlalți. 

"Am un sfat pentru cei care merg să ia Lumină: să aibă o lumânare mică și una mare în mână. Cu cea mică să aprindă de la o altă lumânare și abia apoi să-și aprindă lumânarea pe care o are. Aprinsul lumânării de la unul la altul, direct cu lumânarea pe care o duci acasă este să preiei din energia celorlalți," a spus Lidia Fecioru la emisiunea Adevăruri Ascunse moderată de Dana Chera. 

Mihai Voropchevici: Să nu iei lumina celuilalt 

Mihai Voropchievici a spus că la fel procedeaza și el, soția fiind cea care merge prima să ia Lumină. 

"Se spune să nu iei lumina celuilalt. Soția este inițiatorul, la mine în familie. Are o lumânare obișnuită cu care merge la biserică și până să apuc să iau Lumină, ea ia prima. Ea vine și din lumânarea respectivă, aprindem și noi," a spus Voropchievici. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel