Lukaku, colegul lui Eriksen de la Inter Milano, mesaj emoționant: "Chris, Chris, te iubesc!" / VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Lukaku, colegul lui Eriksen de la Inter Milano, mesaj emoționant: "Chris, Chris, te iubesc!"  /  Sursă foto: Facebook Romelu Lukaku
Lukaku, colegul lui Eriksen de la Inter Milano, mesaj emoționant: "Chris, Chris, te iubesc!" / Sursă foto: Facebook Romelu Lukaku
Romelu Lukaku, jucătorul Belgiei, a transmis un mesaj emoționant, după marcarea primului gol în meciul cu Rusia.

După marcarea primul gol în meciul împotriva Rusiei, Romelu Lukaku, jucătorul Belgiei, s-a dus la o cameră de filmat și a spus: "Chris, te iubesc!". Cei doi sunt coechipieri la FC Internazionale Milano.

VEZI ȘI   -  LIVE TEXT Belgia - Rusia, la EURO 2020. Belgienii se desprind de ruși

Medic din fotbal, despre intervenția în cazul lui Eriksen. "O treabă extraordinară"

Gary Lewin, un fost medic de la Arsenal, care a lucrat și pentru echipa națională a Angliei, a explicat de ce intervenția de la Copenhaga a fost una perfectă: 

"În astfel de situații, medicii trebuie să urmeze ceea ce noi numim planul de urgență. Fiecare echipă are un astfel de plan, care se schimbă în funcție de stadion.

Medicii l-au stabilizat pe teren, acesta era primul pas și cel mai important. Poza cu el pe targă, având un tub de oxigen în gură, ne indică faptul că intervenția echipei a fost rapidă și eficientă. Este incredibil și modul în care colegii săi au făcut un scut uman în jurul medicilor, de-a dreptul incredibil. Tot ce mai pot spune este că medicii au făcut o treabă extraordinară", a spus Gary Lewin, pentru BBC, potrivit DigiSport.

Muamba, fotbalistul care a stat în stop cardiac 78 de minute, mesaj pentru Eriksen

Fabrice Muamba, un fotbalist retras din activitate care a evoluat pentru Arsenal, Birmingham City și Bolton Wanderers și care a stat în stop cardiac 78 de minute, a transmis un mesaj pentru Christian Eriksen

”Te rog, Doamne”, a scris Fabrice Muamba pe Twitter.

În 2012, Muamba a rămas inconștient pe teren în timpul unei partide dintre Bolton și Tottenham. Acesta și-a revenit după 78 de minute, dar s-a retras ulterior din activitate.

Christian Dannemann Eriksen este un fotbalist danez care evoluează la clubul Inter Milano în Serie A, pe poziția de mijlocaș. El a debutat la echipa națională de fotbal a Danemarcei în martie 2010, și a fost cel mai tânăr fotbalist de la Campionatul Mondial de Fotbal 2010 din Africa de Sud.

Jucătorul a căzut secerat la meciul Danemarca - Finlanda

Christian Eriksen a căzut secerat pe teren la meciul de la EURO 2020. Ulterior, după resuscitare,  BEIN Sports a anunțat că danezul este în stare stabilă şi că a fost dus la spital. La scurt timp, UEFA a venit cu un mesaj de susținere

 "Având în vedere evenimentele medicale care l-au avut în centru pe Eriksen, o şedinţă de criză a fost convocată. Mai multe detalii despre meci vor fi comunicate la 19:45 CET. Jucătorul a fost transferat la spital şi a fost stabilizat", a transmis UEFA. 

”Christian Eriksen este conștient și va fi supus la noi examene medicale la spitalul  Rigshospitalet”, a fost anunțul oficialii din Danemarca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel