Luis Suarez, declarații INCENDIARE despre plecarea de la FC Barcelona
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Atacantul Luis Suarez s-a obișnuit deja cu viața din Madrid la noul său club, iar FC Barcelona nu a rămas decât o amintire pentru uruguayan.

Conform Marca, numărul 9 vede de la distanță cât de greu le este catalanilor în fața porții fără un atacant pur sânge și regretă, în ciuda tuturor problemelor, faptul că lucrurile s-au terminat așa cum s-au terminat. „A trebuit să accept pentru că nu au mai avut nevoie de mine și fiecare trage propriile concluzii. Trebuie să trăiesc aici, la Atleti, însă mă simt prost că prietenii mei au probleme. Dar e de moment, golurile vor veni”, a transmis Suarez.

„[Cu Lionel Messi] vorbesc mult, dar când vorbim este mai degrabă despre viață. Copiii noștri au fost sărbătoriți recent, vorbim despre viață, virus și orice altceva, mai puțin despre fotbal. Suntem mai îngrijorați despre familiile noastre decât despre fotbal”, a continuat atacantul. „Am fost trist și rănit de felul în care am plecat, am zis-o deja. Acum mă simt mândru. Când n-am mai fost dorit, am găsit un loc unde m-au vrut. Am găsit fericirea și mă bucur de perioada aceasta”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel