Ludovic Orban, stupefiat de schimbarea lui Chiliman
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
orban
orban

Liberalul Ludovic Orban nu-și explică schimbarea lui Andrei Chiliman de la șefia organizației PNL București, și nici cea a celorlalți lideri de filiale,  afirmând că este ”stupefiat” de decizia luată în cadrul ședinței BPC, pe care o consideră un gest politic cu consecințe grave pentru partid.

Fostul prim-vicepreședinte al PNL, Ludovic Orban a declarat, luni, pentru NewsIn că nu există ”niciun reproș public” care ar putea explica hotărârea de schimbare a lui Andrei Chiliman din funcția de președintel al PNL București.

”Sunt stupefiat. Andrei Chiliman este președintele ales al PNL București, sub mandatul său partidul a ajuns la 40%, fiind primul partid din București. Este și candidatul nostru la Primăria Sectorului 1, cu 75% intenție de vot. Practic, nu poate exista niciun reproș public care să motiveze schimbarea lui”, a declarat Orban.

Despre schimbarea lui Dan Cristian Popescu de la sectorul 2, liberalul a subliniat că acesta este implicat de doi ani de zile în schimbarea lui Neculai Onțanu și a crescut spectaculos în spndajele de opinie ca intenție de vot. ”Nu pot găsi niciun motiv serios”, a completat el. ”La sectorul 4, pretextul probabil este poziția lui Geani Dinu anti-Piedone, poziții normale și firești”, a mai spus Orban.

Nedorind să comentezeîn legătură cu eventuale dispute în interiorul PNL, Ludovic Orban a afirmat că este o mișcare strategică nu foarte fericită.

”Nu pot să înțeleg, sunt stupefiat, este o greșeală politică cu consecințe negative asupra PNL. Nu-mi aduc aminte ca Andrei Chiliman să fi avut poziții publice împotriva președintelui PNL. De ce să-l pedepsești politic pe proceduri bizare și cu efecte negative în pre-campanie electorală”, a afirmat el, manifestându-și speranța ca în CNeX propunerile de schimbare ale lui Andrei Chiliman, Dan Cristian Popescu și Geani Dinu să nu fie totuși validate.

Citește și:

Andrei Chiliman, înlocuit de la șefia PNL București

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel