Ludovic Orban, sprijin pentru moţiune. Există o nemulţumire mare în partidul de guvernământ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Ludovic Orban
Ludovic Orban
Ludovic Orban a explicat, duminică seara, stadiul negocierilor pentru moţiunea de cenzură, care va fi citită luni în Parlament şi votată miercuri.

Ludovic Orban a declarat, telefonic, la România Tv, despre moţiunea de cenzură, că stadiul în care se află duminică este cel al negocierilor. Alte declaraţii:

- Ne bazăm pe sprijinul semnatarilor şi, evident, şi pe sprijinul altora. Suntem la nivel de discuţii cu toţi parlamentarii. Există o nemulţumire mare în partidul de guvernământ

- Ori aleg cu Dragnea, ori cu România.

- Nu ştim încă cum se vor poziţiona UDMR şi nici cei de la minorităţi. Suntem în discuţii.

- Negocierile continuă. E greu să evaluez câte voturi adunăm. Depinde cum se poziţionează ALDE şi PSD. dacă îi lasă liberi să voteze. E prematur să facem o evaluare. Discuţiile continuă.

- Preşedintele României a spus exact ceea ce crede şi ceea ce este vizibil. Dorinţa preşedinteleui să vadă acest Guvern plecat este evidentă.

- Dacă pică Guvernul, în ceea priveşte soluţia ea se va prefigura în urma negocierilor. Noi ca partid suntem pregătiţi să ne asumăm răspunderea guvernării, cu condiţia să avem o majoritate parlamentară capabilă să susţină un program de guvernare. Nu am detalii despre o eventuală formulă., Acum este important să eliberăm România de acest clan care conduce România. Vom aduce în loc un Guvern mai bun." a spus Orban la România Tv.

Vezi şi: Moţiune de cenzură. Orban, discuţii cu UDMR după avertizarea PPE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel