Data actualizării:
Data publicării:

Ludovic Orban, patru aspecte pe care i le reproşează lui Traian Băsescu

Autor: DCNews Team | Categorie: Politica
WhatsApp

Un lider PNL lansează 4 mari reproșuri la adresa fostului președinte, Traian Băsescu.

Ludovic Orban a analizat, la REALITATEA TV, activitatea fostului preşedinte al României, Traian Băsescu, trecând în revistă şi patru aspecte majore pe care i le reproşează regimului Băsescu.

Orban a explicat: "După părerea mea, după ce a început să iasă la iveală putregaiul din jurul său, Băsescu nu mai are nicio şansă să ajungă în viaţa politică. Dacă va exista dorinţă politică şi vor ieşi toate la iveală, şi Traian Băsescu va avea de suferit.  

I-aş reproşa, în primul rând, faptul că a creat falii în societatea românească, pentru că mereu a vrut să îşi caute şi să îşi creeze duşmani, a generat permanent conflicte. Al doilea lucru: că a minţit cu o uşurinţă inimaginabilă, sunt sute de minciuni, mai ales nesimţirea cu care a recunoscut că a minţit, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. În viaţă, dacă minţi un prieten, e ceva grav.

Citește și: Chirieac, analiză dură: Băsescu la TVR, o dezamăgire



În al treilea rând, a fost un model groaznic pentru toţi copiii noştri. A apărut 10 ani la televizor, în ipostaze grobiene, cu răutatea care îi ţâşnea din ochi, a creat un climat de ură, de duşmănie, şi nu este firesc. Am urmărit democraţiile din toată Europa, dar nu există aşa ceva, transformarea oamenilor în duşmani cu atâta ură....Sunt lucruri de care ne vom vindeca destul de greu.

Apoi, a validat acest model de a obţine câştiguri politice pe plan intern, meschine, făcând un rău imens României şi aruncând cu noroi duşmanilor săi pe plan internaţional".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel