Data publicării:
Ludovic Orban le-a cântat și le-a recitat poezii micuților care au vizitat Palatul Parlamentului. Versurile alese
Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților, le-a recitat poezii copiilor veniți să viziteze Palatul Parlamentului astăzi, 1 iunie 2021.
Potrivit Antena 3, Ludovic Orban le-a recitat poezii copiilor care au mers să viziteze astăzi, de Ziua Copilului, Palatul Parlamentului. Liderul PNL le-a spus acestora că se pricepe și la cântat.
„Am cântat în cor din clasa a 5-a. Nu știți aplecarea mea spre muzică? Cui nu-i plac copiii?
Copiii sunt o minune/
În ochii lor ascund o lume/
Când te văd și chemări de vise și căutări/
Copiii sunt o minune“, le-a recitat Ludovic Orban copiilor veniți la Palatul Parlamentului.
Președintele Iohannis le-a urat La mulți ani copiilor
Președintele României, Klaus Iohannis, le-a urat „La mulți ani!” copiilor din țara noastră, pe Facebook, alături de un material inedit. Iohannis a dezvăluit astfel o poză de când avea doar 17 ani, alături de mesajul „Amintire din copilărie” și hashtag-urile #17ani, #1iunie și #ZiuaCopilului (vezi fotografia AICI).
Ajutor pentru cei mici
Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, echipa „Neuronii” poate fi susținută la ediția din acest an a Swimathon București. Doritorii sunt invitați să doneze pentru a atinge obiectivul de 20.000 lei pentru susținerea copiilor cu scleroză multiplă.
Proiectul este organizat de Asociația Pacienți Afecțiuni Neurodegenerative (APAN) și este intitulat MS Kids, ediția 2021. „Ceea ce ne motivează pe noi este dorința copiilor cu scleroză multiplă de a fi «normali» și de a avea un suport în lupta pe care o duc”, se arată în descrierea de pe pagina de donații.
„MS Kids retreat”, un alt proiect de succes al APAN România
„MS Kids retreat” este un program APAN România care își propune organizarea unei întâlniri anuale între copiii cu scleroză multiplă din România. Incidența mică a acestei afecțiuni la copii o plasează în rândul bolilor rare, pacienții fiind răspândiți pe întregul teritoriu al țării, ceea ce face necesară cunoașterea între ei pentru a ști că nu sunt singuri, se arată pe pagina oficială de proiect.
Copii, părinți și cadre medicale specializate (neurolog copii, psiholog) se adună pentru a afla informații, a face schimb de experiență, a deveni mai optimiști și a lega mai mult decât prietenii (citește mai mult AICI).
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News