Ludovic Orban își plătește ”facturile”? Daniel Olteanu, ALDE: Toți l-au TRĂDAT! Mi-a trecut supărarea pe el, dar nu am uitat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Daniel Olteanu, președintele ALDE, a explicat de ce a pierdut Ludovic Orban alegerile pentru șefia PNL. 

Daniel Olteanu, președintele ALDE, s-a aflat astăzi în direct la interviurile DCNews și DCNewsTV. Daniel Olteanu a vorbit despre rezultatele Congresului PNL și despre cum a fost trădat Ludovic Orban. 

”S-a pierdut dezbaterea. Oamenii au avut cu totul și cu totul alte așteptări de la Congres. Forfota aceea la Congres se întâmplă peste tot, dar liderii, candidații, asta ar fi trebuit să dezbată în toată perioada de campanie internă, dar știm bine ce s-a întâmplat în perioada de campanie internă. Îmi pare rău să o spun, dar trebuie să o spun, eu am plecat din Partidul Național Liberal, victimă a acțiunilor lui Ludovic Orban în oglindă cu ce a făcut domnul Cîțu astăzi. Practic, domnul Ludovic, îmi pare rău pentru el pentru că au trecut ani și pot să spun că mi-a trecut supărarea pe el, dar nu am uitat, Ludovic a plătit factura pe care a tăiat-o acum patru ani pentru că tu când îți construiești pe trădare un proiect politic vei sfârși trădat. L-au trădat toți președinții de filială pe care el i-a promovat, pe care i-a pus în funcții, oamenii pe care el i-a adus în partid. Astăzi toți l-au trădat. Orban a făcut exact la fel cum a făcut domnul Cîțu. În loc să meargă pe mâna liberalilor vechi, liberali care au dovedit loialitate față de partid, nu față de un om sau altul, pentru că liderii sunt vremelnici, fidelitatea trebuie să conteze față de partid, el a ales să rămână cu toți cei care astăzi l-au trădat și l-au împins pe scări, marea majoritate liberali vechi, oameni care au demonstrat fidelitate și mai ales rezultate pentru partid”, a declarat Daniel Olteanu în exclusivitate la DC News și DC News TV.

Daniel Olteanu a fost ales lider al ALDE în luna aprilie 2021. El este dublu licențiat, în Drept și-n Sociologie. 

Vezi mai multe în VIDEO: 

Florin Cîţu a câştigat şefia PNL, cu 60 la sută dintre voturi. La scurt timp, Ludovic Orban şi-a anunţat demisia de la Camera Deputaţilor. 

"Dragi colegi, acest vot mă onorează şi mă responsabilizează. Trebuie să fiu sincer şi să spun că nu mă surprinde alegerea, pentru că am spus din primul moment că echipa câştigătoare e singura soluţie pentru PNL. În acelaşi timp, vă promit, aşa cum am spus azi, că voi fi preşedintele PNL tuturor liberalilor. De astăzi, suntem un partid unit şi vom folosi toate resursele împotriva adversarului nostru politic, PSD. Aceasta a fost o mişcare, nu doar o campanie. O mişcare care începe cu PNL şi care va schimba România în bine. Vă mulţumesc tuturor. Împreună construim România liberală!", a declarat premierul imediat după aflarea rezultatelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel