Data actualizării:
Data publicării:

Ludovic Orban, întrebarea despre Iohannis la care NU a răspuns

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Politica
WhatsApp
Președintele PNL, Ludovic Orban, invitat, duminică seară, la emisiunea Subiectiv, difuzată la Antena 3, nu a dorit să răspundă la o întrebare legată de președintele Klaus Iohannis.

Întrebat, duminică, 15 aprilie, cât de des discută cu președintele României, a spus "de câte ori este necesar". Ulterior, întrebat de câte ori este necesar, a oferit următorul răspuns: "De fiecare dată când sunt teme importante".

Totodată, întrebat când a fost ultima oară când a vorbit cu Klaus Iohannis, a spus: "Permiteți-mi să nu vă răspund".

[citeste si]

Amintim că președintele PNL a răspuns, duminică, la Braşov, unei întrebări referitoare la decizia lui Klaus Iohannis privind revocarea șefei DNA, Laura Codruţa Kovesi. O va anunţa domnul preşedinte, e cronica unei decizii care este deja cunoscută. În ceea ce ne priveşte pe noi, am considerat ridicole motivele prezentate de Tudorel Toader pentru a justifica propunerea de demitere a procurorului şef al DNA şi noi considerăm că nu există nici un temei serios pentru acest demers, spusese preşedintele PNL. Ludovic Orban a adăugat că PNL susţine independenţa justiţiei şi derularea unei campanii anticorupţie fără abuzuri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel