Ludovic Orban ia în calcul să nu mai candideze la parlamentare
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
PNL - CONFERINTA
PNL - CONFERINTA

Ludovic Orban, nemulțumit de decizia partidului de a schimba conducerea organizației PNL sector 1 și de declarațiile critice ale lui Gigi Becali la adresa fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, vineri, că s-a gândit să nu mai candideze la alegerile parlamentare din 9 decembrie, dar că nu a luat, deocamdată, decizia finală.

"Trebuie să vă spun câteva lucruri care s-au întâmplat. În timpul şedinţei PNL, pe mai multe posturi de televiziune un nou coleg de-al nostru, care a fost candidat la Primăria Capitalei, deşi nu şi-a făcut botezul PNL, şi-a permis să îl atace într-un mod de neacceptat pe Chiliman, pe Tăriceanu, care în ultimii 22 de ani au fost alături de PNL, şi la bine şi la rău, lansând acuzaţii care nu au niciun fel de suport moral", a declarat Orban.

 "Vreau să transmit un mesaj acelui domn care şi-a permis să atace în mod nedrept colegii domniei sale. Să nu mai îndrăznească să facă asta! Mii de liberali mi-au transmis mesaje de nemulţumire faţă de ceea ce se întâmplă în PNL. Le spun simpatizanţilor PNL să meargă la vot şi să sprijine liberalii serioşi, de valoare", a mai adăugat liberalul.

În ceea ce privește o posibilă candidatură la alegerile parlamentare din 9 decembrie, Ludovic Orban a declarat: "M-am gândit să nu mai candidez la PNL la alegerile din 2012, dar nu am luat nicio decizie. Nu vreau să fac niciun serviciu celor din afara PNL sau unora dintre noii veniţi care au îmbrăcat haina liberală", a precizat liberalul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel